Ya Sonra?

___Mina___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
511
3
96
Diğer

Yapım:2010 ~ Türkiye
Türram, Komedi, Romantik
Yönetmen:Özcan Deniz
Oyuncular:Ayşen Gruda, Deniz Çakır, Cezmi Baskın, Naz Elmas, Barış Falay, Özcan Deniz, Janset Paçal, Ragıp Savaş, Fatma Toptaş, Erdem Akakçe, Mehmet Ulay, Aliye Uzunatağan, Mehmet Aslan (1974), Altuğ Yücel, Atakan ılgazdağ, İsmail Düvenci
Senaryo:Özcan Deniz
Müzik:Özcan Deniz, Yıldıray Gürgen
Filmin Websitesi:Ya Sonra Filmi Resmi Web Sitesi
Gösterim Tarihi:25 Şubat 2011 (Türkiye)​
Fragman​

Adem, Didem'le evliliğinin yedinci yılını yaşamaktadır. Birkaç ticari denemesi olmuş ama başaramamış ve boyunun ölçüsünü almıştır. Veterinerliğe devam etmektedir. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek, maça gitmek, müzikle uğraşmak ve ara da sırada hep beraber dışarı çıkmak haricinde hayatın rutin akışına kendini kaptırmıştır. Ama bencilliği ve hep arkasından sürüklediği karısının uyarılarını dikkate almaması kabusu olacaktır…

Karısına olan aşkını hatırlaması için büyük bir sarsıntı onu beklemektedir

Deniz Çakır'ı hiç sevmem bu yüzden izlemeyi hiç düşünmüyorum.

Oyuncuyu sevmezsem filmden de zevk alamam.

Bugün sinemada fragmanını izledim.

Fragmanda başladım ağlamaya.

Netten izleyince o etkiyi vermiyor nedense

Filmi izlerken kesintisiz ağlıcam sanırım

giden var mı arkadaşlar? merak ediyorum ben filmi ama kararsız kaldım gitsem mi gitmesem mi diye

giden var mı arkadaşlar? merak ediyorum ben filmi ama kararsız kaldım gitsem mi gitmesem mi diye

Ben de gitmedim canım.Açıkçası Özcan Deniz'in iyi bir iş çıkaracağını sanmıyorum ama Deniz Çakır ve Barış Falay var kadroda.Ben gitmeyi düşünüyorum bu sebeple.

canım ben dün akşam gittim izledim.inan bayıldım filme.tabi daha çok aşk filmi sevenlere hitap ediyor.hem komik,hem duygusal..yeri geldi kahkahalarla güldüm,yeri geldi için için ağladım.ama o film boyunca gözlerim hep doluydu.özcan denizi değil ama deniz çakırı çok severim.bana müthiş keyif verdi..

çook keyifli bi filmdi.Özcan Deniz çok başarılı bir iş çıkarmış.espriler çok iyiydi.deniz çakır yerine keşke başrolu naz elmasla oynasaymış dedim sadece.

izlediğim en gerçekçi film diyebilirim.
film baştan sona harikaydı, bitmeseydi keşke dedim çıkarken
yeri geldi kahkahalarla güldüm espriler çok yerindeydi, yeri geldi hüngür şakırt ağladım, hele ki ademin çorbayı içerken için için ağladığı yerde..
herkes gitmeli, herkes kendinden bi parça bulabilir bu filmde
özellikle de evlenmeyi düşünen çiftler gitmeli
çünkü film çok güzel mesajlar ve dersler veriyor
filmden çıktığımızda sevgilimle büyülenmiş gibiydik
tekrar izlemeyi bile düşünüyoruz

size güvenerek bugun gitmeye karar verdim kızlar :) gelince yorumlarımı yazarım bende hepinize teşekkür ederim :79:

Kızlar gittim bugun beklentim cok yuksek değildi ama beğendim sıkmamıs vıcık vıcık değildi hoşuma gitti film :)

ben dün izledim..
film güzeldi gercekten, beni etkileyen ve güldüren cogu sahne vardi...
fakat mutlu son olmasaydi daha etkili bir film olurdu, insanlarin aklina daha cok yer ederdi...

çok çok iyi değildi ama izlenebilir
deniz çakır çok zayıflamış ama yaa kötü duruyor
birde barış falay git gite gözümde daha da büyüyor her geçen gün oyunculuğuna oyunculuk katıyor
özcan deniz ise hm yazıp yönetip oynamsıylaya gözüme girdi
keyifli......

O kadar harika oyuncularla bu kadar basit bir film nasıl çıkabilmiş çok merak ettim.

Türü romantik komedi. Komedi olsa biraz daha komedi unsuruna ağırlık verilse harika olcakmış film.

Çünkü karakterler komik. Gitmiyor işte drama zorlama ne gerek var. Ağlatmaya çalışmaya ne gerek var.

Beyaz'da Janset bahsetmişti benim çok güzel komik sahnelerimden çıkarılan kısımlar oldu diye. Onu çıkarana kadar onun üstüne ekle.

Oyuncular harika. Deniz Çakır, Barış Falay. Yan rollerde Erdem Akakçe, Ragıp Savaş, Janset. Naz Elmas bile sırıtmamış. Ama gel gelelim film olmamış.

Büyük bir yönetmen hatası var. Özcan Deniz'e yönetmenlik yakışmamış. Fragman bile vermiyor filmi.

Çok büyük beklentilerle gitmeyin bu filme. Sadece gülmek için gidin. Harika bir film izleyeceğinizi düşünmeyin.

Romantik komedi alanında geçen sene yapılmış " Romantik Komedi" filmi kat kat daha iyiydi.

güzeldi ya erkek arkadaşımla ileriki hallerimizi izledim resmen:93: beğendim walla hem güldürdü hem duygulandırdı.deniz çakırıda özcan denizide yakıştırdım bu filme gitsemmi gitmesemmi diye düşünenler giderseniz pişman olmazsınız.ama beklentiniz çok yüksekse sizi derinnnden etkileyecek bi film arıyorsanız o zaman aşk tesadüfleri sewer e gidin

Aslında askıda kalmış bir film bence, konunun özü işlenmeye çok açık ama pek işlenememiş. Yinede çok kötü diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…