- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- 18
Evleniyorum. Nisanlimda bende mezun olduktan sonra ben hemen is buldum o askerligini yapti geldi o da is buldu hersey gayet yolunda, tabiri caizse evlenmemize bir engel kalmadi diyebilirim. Zaten en buyuk hayalim yillardir bekledigim gun degilmiydi ne harika mutlu olmam gerek ve cok mutluydumda, evlilik tarihini belirleyip salonu tutana kadar. Birden bire ne oldu kafama saksida dusmedi ama nasil olduda o gunden sonra evlilige aslinda hiiiic hazir olmadigimi anladim bilmiyorum. 6 yillik iliski insanlar 6 haftada mutlu mesut evleniyor diyorum isiniz gucunuz yasiniz tamam daha ne diyorum ama gel icime anlat... hazir degilim evlilikten korkuyorum ne sacmaa, evlilikten korkuyorum diyenlere gulerdim onceleri simdi bende ayni durumdayim. Daha dugunume aylar var ama korkuyorum, mutsuz oluyorum, zaten ailemi birakip gitme psikolojisi, gelecek endisesi ve sevdigim adamla evlenmeme ragmen bunlari hissediyorum, simariklik mi ne bu acaba bende bilmiyorum. Ailesini sevmiyorum bu yuzden mi acaba diyorum ama ailesiyle yasamayacagiz ki diyorum ayri ikimiz yasayacagiz diyorum hersey cok zor geliyor gozume
Ve evlendim ya sonra? 3 ay 5 ay ne nasil ilerleyecek nisanlimin sozlerinden belli anliyorum bu konuyu acmiyorum ama anliyorum ki evlendigimizde cocuk istiyor beklemek istemiyor ama ben evlilige hazir hissetmiyorum ki anne nasil olurum, olurum olurum ama iyi anne olabilirmiyim
Ben oldum ben bittim, ozellikle benim gibi hisseden olduysa lutfen yorumlarinizi bekliyorum, ben beni ne bekliyor bilmiyorum sadece mutlu olmak istiyorum
Ve evlendim ya sonra? 3 ay 5 ay ne nasil ilerleyecek nisanlimin sozlerinden belli anliyorum bu konuyu acmiyorum ama anliyorum ki evlendigimizde cocuk istiyor beklemek istemiyor ama ben evlilige hazir hissetmiyorum ki anne nasil olurum, olurum olurum ama iyi anne olabilirmiyim
Ben oldum ben bittim, ozellikle benim gibi hisseden olduysa lutfen yorumlarinizi bekliyorum, ben beni ne bekliyor bilmiyorum sadece mutlu olmak istiyorum