Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cig yumurta zararli diye biliyorum doktorum bana oyle dedi. Ama cig yumurtasiz tarifler var onlari dene benceBen hamileyim 8+3 haftalik hamileyim ve ıslak kek istedi canım içinde çiğ yumurta var ya hani zararlımıdır
ıslak kekin yumurtasız tarifleri daha güzel oluyor dene mutlakaBen hamileyim 8+3 haftalik hamileyim ve ıslak kek istedi canım içinde çiğ yumurta var ya hani zararlımıdır
kekevi.com daki ıslak kek tarifini yap çok güzel ouyır çiğ yumurta yok sosundaBen hamileyim 8+3 haftalik hamileyim ve ıslak kek istedi canım içinde çiğ yumurta var ya hani zararlımıdır
İyide çiğ yumurta kekinde yoku zatenCanim üstüne karisim olarak kako süt yap ayni oluyo
Kekinde yokmu zaten?İyide çiğ yumurta kekinde yoku zaten
Olmaz olurmu canim var zararıKekin içindeki pişmiyor mu onun neden zararı olsun ki
Ablacım pisirdin mi sosu ayrıca biri sosu ayrı yapıp pisiriyom yazmış :)Sosu için,
Ben sosunu ayrıca hazirlayip dokuyorum. Hem malzemesi aazalmamis oluyor hemde daha guzel islaniyor.
- 1. 5 su bardağı süt
- 1 su bardağı şeker
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı kakao
Soranlar icin kekin karisimina un koymadan once bir bardagini ayirip üstüne sonradan sos olarak dökülüyor ya. O yuzden çiğ yumurta oluyor. Degilse tabiki kekle pisen yumurtada sıkıntı yok. Ama boyle ayri hazirlarsaniz pisman olmazsiniz :) bu arada bende bilmiyordum çiğ yumurtanın zararli olduğunu.
Cig yumurta hatta az pismis yumurta bile yasak hamilelikte. Sosunu yumurtasiz yapin.