Ya sponsorları olmasa ?

Fazla merak iyi değildir demişler..
Hadi onlar konuşuyor,atıp tutuyorlar ama en azından sen hemcinsine o lafları söyletme bence.

kızların arkasından kötü bişey demediler diyemezlerde zaten sadece o şekilde hayatlarını devam ettirmelerinden bahsettiler ki eminim ben sormasam anlatmazlardı bile

bu sponsorluk olayını bende ilk duyuyorum
yani şimdi bu tarz kızların
genelevdeki beden işçilerinden tek farkı
lüks tatil sitelerinde birlikte olmakmı
:26::26::26::26::26::26::26::26:,
yani daha kaliteli cinsimi oluyor bu
:26::26::26::26::26::26::26:
vay beeee
yani tabi kuru kuru tatil yapıp gelmiyorlarsa

hem bedava tatil hem üzerine araba para

demek böyle olunca
daha kalifiye oluyor

Bedavaya tatil olur mu kiz? Erkek durur mi hic. Tabii bedenler devreye girecek. Her sey karsilikli.

Son düzenleme:
Sponsor falan bilmem de, kız eskorttur..
Veya sevgilisi zengindir geziyor tozuyorlardır... Her yaşı büyük sevgilisi olan da eskort değil...
Yaşı büyük, evli ama zengin olmayan sevgilisi olanlara ne deniyorsa bu da öyle işte...

Çok üzgünüm aslında banane diyip geçmem gerekiyordu biliyorum ama dayanamadım , burda dert yok sanırım ,mış,miş, muş'' lar üzerine dedikodu var mış muş ne derseniz, öyleymiş,sevgilisi evliymişşş.. yani hep duyum hep zan altında bırakmak ki şu mübarek günlerde özellikle hiç hoş değil,hiç kusura bakmayın öyle de olsa size ne ? ya günahına giriyorsanız? burada ay öylemi vs diyenlerde sizinle beraber günahına giriyorsa sebeb de siz! bu konu derdim var yada danışmam lazım değilde gelin dedikodu yapalım başlığı olmuş,, hepimiz böyle şeyleri ayıplarız elalem herşeyi söylüyo aslında bilseler nasıl günah aldıklarını der öyle yapanlarla uzak dururuz ama nedense kendimizde geri kalmayız, şöyle düşünün sizin için böyle şeyle söylense duysanız yada okusanız hoşunuza gidermiydi? üzülmezmiydiniz? bende bunu anlamıyorum bu da benim tuhafıma gidiyor kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına neden yapıyorsun? kusura da bakmayın dedim ya bu dA benim tuhafıma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…