Dün bi erkek arkadaşlarıma kulak misafiri oldum konuşma bu şekilde başladı ''x yine sponsor bulmuş maldivlerde '' konuşma kızın instagrama video atmasıyla başladı.
Olaya hemen meraklı ben atladım nasıl yani diye güldüler boşver sen dediler daha sonra ısrarım yüzünden konuşmaya devam ettiler .Çok afedersiniz ama nasıl yani o işimi yapıyor dedim kötü bir kızmı dedim hayır ama kendinden yaşca büyüklerle takılıp tatil v.s alışveriş ev araba alma gibi durumdan bahsettiler ve ben bu kızı gördüm gayet elit hoş iyi bir kız öle durmuyordu çok üzüldüm
ve bunun gibi çok kişiden bahsettiler bahseetigi kızların çogunu biliyorum oturmuşlugum yok ama ortak arkadaş v.s
peki neden bi işe girip çalışmayıpta bu tarz igrençlikler yapıyorlar :44:
Bahsettikleri kızın birinin twitterına baktım yalnızlık aşk v.s namus bekçiligi yapıyor ama şuan birlikte oldugu adamlardan biri evliymiş ve kıza ev açmış araba almış :2: Kız hoş bir kız ama heran gece dışarıya çıkıcakmış gibi takılıyor.her hafta ayrı popüler tatillik bi otelde plajda bikinlerle pozlar ama profilde dinden imandan bahsediyor.yanlış anlaşılma olmasın eleştirmek için yazmıyorum sadece üzüldüm ve aklıma takıldı yada bu tarz şeyler normaldemi benim tuhafıma gidiyor onu bile anlamış degilim :26: