Ya vedud okuyup da faydasını gören var mı :(

Ben görmüştüm faydasını .ama sadece ya vedud değil "YA ALLAH ,YA CAMİ ,YA VEDUD (c.c.)"toplu birden
günde 1000 .

öncelikle sorma şeklinizi çok yanlış buldum,:stop:
dua kapıları açıktır iste ey kulum iste vereyim diyen RABBİMİZ in ismi şerifi için işe yarıyormu diye düşünmeyin bile,eğer derdinizi çözmezse kendinizde bulun kusuru acaba eksik mi yaptım da olmadı diye..
siz dua edeceğim ama işe yararsa diyorsunuz hap şurup değil ki bu deney yöntemiyle sonuç versin.
siz dua edin gerisini yüce Yaradana bırakın

öncelikle sorma şeklinizi çok yanlış buldum,:stop:
dua kapıları açıktır iste ey kulum iste vereyim diyen RABBİMİZ in ismi şerifi için işe yarıyormu diye düşünmeyin bile,eğer derdinizi çözmezse kendinizde bulun kusuru acaba eksik mi yaptım da olmadı diye..
siz dua edeceğim ama işe yararsa diyorsunuz hap şurup değil ki bu deney yöntemiyle sonuç versin.
siz dua edin gerisini yüce Yaradana bırakın

katılıyorum açıkcası .yarıyormu diye şüpheyle başlanınca zaten ,yaracağı varsada yaramaz gibime geliyo .

Ayriyeten her dua kabul edilir kabul edilmeyen dua yoktur .
Allah cc. duaya 4 şekilde cevap verir
1.ya istediğini verir hemen .yada bekletir zamanı vardır sabrını sınar onu nekadar çok istediğine istemediğine bakar okapıda durmayı bilmek lazım duada hayrlısını istemek ile beraber ısrar etmek lazım
2.istediğin şey olmuyorsa o senin hakkında hayırlısı olmadığı ve daha hayırlısı olacagı içindir .
3.belayı def eder .
4.Ahirette sevap olarak amel defterine işlenir ve en faziletli amellerdendir Ahirette duaya verilen sevabı gördüğümüz zman keşke hiçbir duam kabul olmasaymışta ahirete kalsaymış bütün ecir ve mükafatımız dermiş ümmeti muhammed .

Back
X