• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya yaparsa

Çok gittiği için aklına geldi sanırım, gitme diye yemin ettirmek. Bazı erkeklerin midesi almaz gitmez öyle yerlere. Giderse de ruhun duymaz zaten, sürekli kafanı bununla meşgul etme, takıntı yapma.

Beline halat bagla diger ucunuda kendi beline bagla siz kumanda edersiniz nereye gidecegini.
Nasil genelev muhabeti yaltiniz bu nasil bir suursuzluktur tovbe estf.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz bir kere gitmeyeceği varsa kesin gider. O değil de aklınıza genelev nasıl geldi ya ben 40 yıl düşünsem gelmez.

"başka biri olmasın sakın" ,ki bu da saçmalık, değil de "sakın genel eve gitme haa"
neden böyle bir uyarı yaptınız sizi daha önce aldattı mı? eğer aldatmadıysa sevgilinizi ve onun mesleğini neden korkularınız yüzünden ayaklar altına alıyorsunuz?

3 yıllık bi iliskim var.Askeriyeyi kazandi astsubayligi.Orda geneleve gitmiycegine dair yemin et dedim.Yemin etti.Hakkimi helal etmem yoksa sana dedim.Ama icim icimi yiyo.ya giderse diye.Ya ne kadar güvensemde ya yaparsa diye aklima takiliyo.Bi kaniti yok emin olamam bundan asla ama baskasina dokuncak olma ihtimaline katlanamiyorum.Benim gibi boyle seylerden korkanlar var mi
hahahahahaha :D genel ev mi :D ay bi daha güleyim hahahahaha yahu kızım askeri okul- hastalık kaparsa ne olur biliyor musun :D hahahahahahahaha sacmalamışsın... :D

Back
X