• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya yaparsa

Nasıl şunun muhabbetini yapacak düzeysizlikte bir ilişkiye sahip olup üstüne evlenmeyi falan düşünüyorsunuz anlamak güç. Belli ki gidilmiş daha önceden ya da çevreden askerlerin geneleve gittiğine dair söylentiler duyulmuş. Fahişelerle yatmaktan hoşlanan adamla evlilik falan düşünemem, nasıl mideniz alıyor kanıksıyorsunuz şunu? "Ben bakire olayım ama irkeğimin ihtiyaçları var". Yazık yahu, kendinize şu muameleyi reva görmeyin.

3 yıllık bi iliskim var.Askeriyeyi kazandi astsubayligi.Orda geneleve gitmiycegine dair yemin et dedim.Yemin etti.Hakkimi helal etmem yoksa sana dedim.Ama icim icimi yiyo.ya giderse diye.Ya ne kadar güvensemde ya yaparsa diye aklima takiliyo.Bi kaniti yok emin olamam bundan asla ama baskasina dokuncak olma ihtimaline katlanamiyorum.Benim gibi boyle seylerden korkanlar var mi
Şöyle dua et o zaman doğuya gitsin hiç kadın yüzü göremez o zamanda bişey oldu korkusuyla yaşarsın arkadaşım rabbim hayirlisini versin sen yap.a desende içinde varsa yapar bırak oda insanlığını göstersin yaparsa ayrilirsin cokmu kiymtli

3 yıllık bi iliskim var.Askeriyeyi kazandi astsubayligi.Orda geneleve gitmiycegine dair yemin et dedim.Yemin etti.Hakkimi helal etmem yoksa sana dedim.Ama icim icimi yiyo.ya giderse diye.Ya ne kadar güvensemde ya yaparsa diye aklima takiliyo.Bi kaniti yok emin olamam bundan asla ama baskasina dokuncak olma ihtimaline katlanamiyorum.Benim gibi boyle seylerden korkanlar var mi
Sana verdiği söz olacaksa onun gitmesini engelleyen bırak gitsin zaten. Böyle şeyler içten gelmeli. Ne yapacaksın ömür boyu yeminmi ettireceksin aldatmaması için. Bence güvenebileceğin birini bul. Adamda zaten ya senin kıskançlığından bıktıda yemin etti ya da o bile kendine güvenmiyor. Yoksa kim bu kadar abes bir konu için yemin ederki. Çok aşağılayıcı. Normal biri bana güvenmiyormusun der resti çekerdi
İkinizde tuhafsınız.

Kızlar siz ayakta uyuyorsunuz :KK53:
çok yakın bi erkek arkadaş bulunduğumuz şehre geldiğinde çarşı izninde her defasında bizimle buluşurdu
yine gittiler o(geneleve) yere diye sıkılırdı çocuk napsın
evlisi nişanlısı sevgilisi olanı...
bunu biliyorsa konu sahibi ben şaşırmadım söz verdirmesine
ama maalesefki ne sözler ne yeminler adamın içinde olacak sadakat gerisi fos....

Şöyle dua et o zaman doğuya gitsin hiç kadın yüzü göremez o zamanda bişey oldu korkusuyla yaşarsın arkadaşım rabbim hayirlisini versin sen yap.a desende içinde varsa yapar bırak oda insanlığını göstersin yaparsa ayrilirsin cokmu kiymtli
Yazdıkların tebessüm etmeme sebep oldu. :))
Babam da doğuda görev yaptı. Ve askeri lojmanda kalıyorduk inan ki oranın kızları askerlere nasıl desem yavsiyordu. Erkek kardeşim de onlarla iyi anlastiğından askerlerin ne yaptıklarından haberi vardı. Bu kızlar askerlerle birlikte olup evlenebilmk için adeta yarisiyordu. Ve çok da haber aldık o doğulu kızlarla evlendiklerini. Birlikte olup tehdit ediyorlardı biz aşiretiz seni öldürürler diye.
Yani yapan erkek her yerde yapar yaaa. Doğusu batısı yok.
Konu sahibi için ise diyecek bir şeyim yok. Güvenmediği bir adamla olmak onun için sorun değil sanırım.

Astsubayligi kazananlarin geneleve gitme aliskanligi mi olusuyormus?
Madem o potansiyeli goruyorsunuz bitirin iliskinizi. Bunun icin soz verdirmek daha dogrusu bu muhabbetin yapilmasi igrenc.

Ben bu korku yüzünden eşimden ayrıldım o zaman yaşımiz ufakti ve sevgiliydik tabi. Askerlik bitti barışıp evlendik. Maalesef kulaktan duyma bilgiler insanın içini kemiriyor kimseyi duymayin şimdiden düşünmeyin. Gitsin ordaki tavrına göre devam edersiniz.

Genelev aklina nerden geldi cok şaşırdım , genelev kaldi mi yahu hic bilmiyorum

Aklima genelev deyince emrahin filmlerindeki görüntüler geliyor kapida yığılmış adamlar filan

Yazdıkların tebessüm etmeme sebep oldu. :))
Babam da doğuda görev yaptı. Ve askeri lojmanda kalıyorduk inan ki oranın kızları askerlere nasıl desem yavsiyordu. Erkek kardeşim de onlarla iyi anlastiğından askerlerin ne yaptıklarından haberi vardı. Bu kızlar askerlerle birlikte olup evlenebilmk için adeta yarisiyordu. Ve çok da haber aldık o doğulu kızlarla evlendiklerini. Birlikte olup tehdit ediyorlardı biz aşiretiz seni öldürürler diye.
Yani yapan erkek her yerde yapar yaaa. Doğusu batısı yok.
Konu sahibi için ise diyecek bir şeyim yok. Güvenmediği bir adamla olmak onun için sorun değil sanırım.
Bende asker esiyim ve 1 yıllık evliyim esimde doğu görevine gidiyor ama kiz kiz yok canim sağda kalıyorlar insallah kismetse tayinle bizde gitcez rabbim eşlerimizin karşına hayırlı insanlar çıkarsın

Bende asker esiyim ve 1 yıllık evliyim esimde doğu görevine gidiyor ama kiz kiz yok canim sağda kalıyorlar insallah kismetse tayinle bizde gitcez rabbim eşlerimizin karşına hayırlı insanlar çıkarsın
Amin. Biz merkezdeydik. Ilçede değil.
Inşallah güzel bir yere gidersiniz.
Amin diyorum duana.

askerlik ve genelev alakasi nedir ne demek bu?! ayrica genelev ne yahu ıyyyyyyy

''Başkasıyla olma'' demek yerine ''geneleve gitme'' diyorsanız o adamda birini tavlayacak karizma zaten yoktur. Silik biriyle olmak yerine Sallayın gitsin.

Back
X