- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
- Konu Sahibi ozgulgulece
ya ben konyadayım ama öyle yerleri ne duydum ne de biliorum,bilen varsa yardım bebişim doğmadan şekerini bari sipariş edeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek şekeri nasıl oluyo tam bilmiyorum ama saray çarşısının arka tarafında olur sanırım
sen eger çıkabilirsen sarrafların o tarafta var birine nikah şekeri yapan yer diye sorsan bile tarif eder
gittigidiyorda yapıyorlar ya da nette böyle şekerleri siparişle yapan yerler var eğer düşünüyorsam google dana raştır ben gittigidiyorda görmüştüm ama bizde öyle adetler olmadığı için vazgeçtim
canım zaten netten bakınca aklım çelindi normalde öyle bişey kafamda bile yoktu ama öle güzel şeyler var ki dedim en azından yakın eş dosta öle bi hatıra yaptırayım dedim,ama netten siparişler çok alışkın olduğum ve önceden yaptığım bişey değil.bi de bebeğim bugün yarın gelcek gibi,bi de netten sipariş verirsen çok uzar gelmesi((
Real alışveriş merkezinin karşısında kızılkaya ticaret merkezi var orada Lila tuhafiye ve aksesuar var yeni açılan. Orada bebek şekerleri,sepetleri, kapı süsleri bez pastalar ne ararsanı var. İnşallah sağlıklı bir doğum olur.![]()
ya işin açığı ben de öyle çok şeye heves ettim ve istedim ki ama eşim baya skıkıcı bu konularda her şeyde ne gerek var diye hevesimi soldurdu
ablam bi arkadaşına sorcak bugün o yaptırmış şeker,öğrenirsem burda da paylaşırım
hatıra defteri ziyarete gelenler yazsın diyemi?
ben günlğük tutmaya başlamıştım ama dediğim gibi hevesim solunca bıraktım![]()