Doğuma Hazırlık Ya Yardım,Konya'da Bebek Şekeri Satan,Yapan Bildiğiniz Bir Yer Var Mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozgulgulece

yasamiksiri.blogcu.com
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
2.156
349
148
ya ben konyadayım ama öyle yerleri ne duydum ne de biliorum,bilen varsa yardım bebişim doğmadan şekerini bari sipariş edeyim

bebek şekeri nasıl oluyo tam bilmiyorum ama saray çarşısının arka tarafında olur sanırım

bebek şekeri nasıl oluyo tam bilmiyorum ama saray çarşısının arka tarafında olur sanırım

canımcım bende çok anlamam ama nikah şekerinin bebek yeni doğduğunda dağıtıtlan bebek süslü olanlarından,ya şu an dışarı bile çok çıkma cesaretim yok hemen rahatsızlanıorum,market mağaza vb bi yer bilsem direk gider seçer alırım(

canım nikah şekeri olan yerde olursa,zarraflar çarşısı var oradan kadınlar pazarına dönüş sokagı var sanırım hemen orda bi dükkan var çikolata,nikah şekeri falan yapıyo istersen oralara bi bak,ablamın nikah şekerini orda yaptırmıştık çok güzel süslemelerde yapıyo ama tam yer tarifi veremiyorum zarraflar yeraltı çarşısının oralardaydı eger hala duruyorsa

sen eger çıkabilirsen sarrafların o tarafta var birine nikah şekeri yapan yer diye sorsan bile tarif eder

gittigidiyorda yapıyorlar ya da nette böyle şekerleri siparişle yapan yerler var eğer düşünüyorsam google dana raştır ben gittigidiyorda görmüştüm ama bizde öyle adetler olmadığı için vazgeçtim

canım zaten netten bakınca aklım çelindi normalde öyle bişey kafamda bile yoktu ama öle güzel şeyler var ki dedim en azından yakın eş dosta öle bi hatıra yaptırayım dedim,ama netten siparişler çok alışkın olduğum ve önceden yaptığım bişey değil.bi de bebeğim bugün yarın gelcek gibi,bi de netten sipariş verirsen çok uzar gelmesi((

normalde de siparişle yapılan birşey olması lazım. kayseride kayseri park diye bir alışveriş merkezi var orda GEBE diye bir dükkan var onlar sipariş alıyor belki konyada da bebek eşyaları satan yerlere sorsan yardımcı olurlar sana.. hatta bir hatıra defteri de alabilirsin yawruşuna özel ben onlarda takılmıştım çok hoştu.

ya işin açığı ben de öyle çok şeye heves ettim ve istedim ki ama eşim baya skıkıcı bu konularda her şeyde ne gerek var diye hevesimi soldurdu
ablam bi arkadaşına sorcak bugün o yaptırmış şeker,öğrenirsem burda da paylaşırım
hatıra defteri ziyarete gelenler yazsın diyemi?
ben günlğük tutmaya başlamıştım ama dediğim gibi hevesim solunca bıraktım

Real alışveriş merkezinin karşısında kızılkaya ticaret merkezi var orada Lila tuhafiye ve aksesuar var yeni açılan. Orada bebek şekerleri,sepetleri, kapı süsleri bez pastalar ne ararsanı var. İnşallah sağlıklı bir doğum olur.

Son düzenleme:

valla harikasın neden çünkü ben ordan yaptırdım ve harika bi bebk şekeir oldu,ayrıca da bi de tekerlekli at arabası aldık mavi tüylü bebk şekerlerini koymak için:)harika şeyler var kapı süsümüz de ordan

zaferde özsüt pastanesi arkasında 2.sokakta öyle biryer açılmış. KOKOSSH adında bir butik şekerci, bebek şekerleri falan çok çeşitli , ve herbütçeye uygun bir bebek şekeri var, ben çok beğendim. hamile arkadaşlar mutlaka görün sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…