• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya yeter ya yeter istemiyorum bunda anlamıcak ne var :(

Şu eşinin ailesine kıskançlığından,kendi ailesi yapsa asla kırılmayacak gelinler varya aslında kayınvalide, elti,görümce bahane böyle insanlar evlenmiş olmak için evlenenler ve kesinlikle eşlerini sevmiyorlar,saygı duymuyorlar bu net...
Evet beni ezdiren, hakkımı savunamayan, annemin evi bize 2 apartmanken önce 3 saatlik yola getiren eşe saygı duymuyorum. İnşallah bu bencil insanlarla son bayramım. Görümcelerim de burada, onlar kv ye gitmiyor, ama ben anneme gidemiyorum. Ne kadar adaletli..

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim yorumlarınız için. Şuan KV dyım malesef .Esım kazandı ben pes ettim . eger en ufak bişi olursa yemın edıyorum eşimin bnden çekeceği var
.

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim yorumlarınız için. Şuan KV dyım malesef .Esım kazandı ben pes ettim . eger en ufak bişi olursa yemın edıyorum eşimin bnden çekeceği var
.
Aynı sorunlar ben de de var allahtan ilk iki gün eşimin işi çıktı üçüncü güne gitmeye razı oldum. Eşime kıyamadım güzellikle ikna etti sen haklısın diyerek en fazla bir saat gidip görüp annesini geleceğiz bende böyle olsun istemezdim eşime de dedim ama eşim de artık bıkmış herşeyin farkın da taş olsa çatlardı benim yerim de :(

Back
X