Arkadaşlar bugün ki derdim ben değil ablam 6 aylık hamile ve 10 senedir evli on senedir kocasından dayak yiyor 2 kızı var en ufak şeyde orospu olduğunu idda ediyor ablama eve birşey almiyor parasını arkadaşlarına yediriyor benim ailemin durumu yok buna rağmen ablami defalarca eve getirdiler ama geri gitti kocasinin evine ailemin zaten durumu yok onlara yük olmaya hakkım yok diyor 2 çocukla ailem ise asla öyle düşünmüyor gelse yemez yedirırler hani durumları bakamayacak kadar değil zaten ama zor geçiniyorlar neyse ablam yanlışlıkla hamile kalmış ve çocuğu erkek olacak diye olmaz olası eniştem biraz iyi davranmaya başlamıştı böyle bir hayvanin ne kadar iyi davranacaği malum! Neyse annem para göndermişti ablama ablam bakkala borcunu öderken o kudurmuş köpek görmüş annen para gönderiyor bana nasıl soylemezsin demiş ablamda söyleyimde elimden al parayı çocuklarını aç bırak demi demiş oda hem bakkal sana niye borç veriyor altına mi yatıyorsun diye bakkala gitmeyi yasak etmiş sonra eve geldikten sonra kavga devam etmiş dövmüş ablami komsular yetişmiş o arada viledanin sopasını ona fırlatacakken 10 yaşındaki yeğenim geçmiş önüne annesinin karnındaki bebeğe birşey olmasın diye sopa yeğenimin kafasında kırılmış çocuğun kafasi şişmiş komsular kovmuş o hayvanı dahası var ama uzatmak istemiyorum . Ablam sadece bana anlattı anneme aanlatmak istiyorum ağlıyorum kahroldum yeğenimin de dayak yedigini duyunca ama ablam anneme anlatmami istemiyor fenalaşır kadın zaten onun dertleri ona yeter yazık diyor ben sanada yazık söyleyim getirsinler diyorum yok yük olamam onlara diyor lütfen ablaniz dayak yemek istiyor vs yorum yapmayın oda mutlu olmak istiyor ama ailemi sikintiya sokmaktan korkuyor sizce ben ne yapmalıyim aileme söylemelımıyım ? Ablam bizden ayrı bi şehirde yaşıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var ben o pislik kocasinin yine dövmesinden korkuyorum bundan önce yine ablami doverek karnındaki çocuğu öldürmüştü. Ablama karnındakine ve o masum çocuklara yazık değil mi :'''''(