Ya yine olursa :(

Bir kere benim de oldu.
Evlenince yaparsan eğer kalk sessizce üstünü değiş eşini işediğin yere itekle ve çabuk kalk her yere işemişssin diye üste çık :KK53::KK53::KK53:
Aklıma babamın, anneannesi geldi..
Babam anlatır gülerdi.
Çok kucuk yaşta evlenmisler..
Ilk gecenin sabahında bir bakmışlar her yer ıslak.
Ikiside kim yaptı anlamamis.
Belki ikiside yaptı bilmiyorum ne gülmüstüm :KK70::KK70::KK70:

15ine kadar kaçırman da normal değilmiş ki zaten. Doktora çok acil görünmelisin.

Ozamanda doktora gitmiştim bir sürü tetkikler. Bulut, güneş resmi çizmeler falan. Biraz zor oldu ama sonunda atlattım. Aslında görünmem iyi olacak. Birde çocuk doğurursam ya yaşlılığım :I

Aklıma babamın, anneannesi geldi..
Babam anlatır gülerdi.
Çok kucuk yaşta evlenmisler..
Ilk gecenin sabahında bir bakmışlar her yer ıslak.
Ikiside kim yaptı anlamamis.
Belki ikiside yaptı bilmiyorum ne gülmüstüm :KK70::KK70::KK70:

Ayyy yazık ya:D

Çok sıvı tüketen bir insanım. Yatmadan öncede gecede çok kez giderim ama. Sanırım dediğiniz gibi ters giden bişi var
O zaman en iyisi bir doktora görünmek , birde şuu kegel egzersizleri vardı bir bak araştır istersen. Küçük abdestini yaparken çişini beş on saniye kadar tutup bırak, sürekli sıkılaşma yapıyor diye biliyorum. Öksürürkenn , hapşururken idrar kaçırdığın zamanlar oluyormu?

O zaman en iyisi bir doktora görünmek , birde şuu kegel egzersizleri vardı bir bak araştır istersen. Küçük abdestini yaparken çişini beş on saniye kadar tutup bırak, sürekli sıkılaşma yapıyor diye biliyorum. Öksürürkenn , hapşururken idrar kaçırdığın zamanlar oluyormu?

Yok öyle bir durumum yok çok şükür. Ama idrarım gelince çok fazla tutamıyorum.

Bir kere benim de oldu.
Evlenince yaparsan eğer kalk sessizce üstünü değiş eşini işediğin yere itekle ve çabuk kalk her yere işemişssin diye üste çık :KK53::KK53::KK53:

işyerinde sesli güldürdün beri , iyi numaraymış :KK9:

bende çocukken karpuz yedimmi başıma gelirdi , 40 yaşına geldim halaa gec saatte karpuz yemem , yiyemem korkarım

Tontini biraz Tombik misin karnından yağ çoksa ağırlık yapıp mesane ye baskı yaptığını okumuştum yan yatmaya özen göster hep sırt üstü yatma.bende de olmuştu konu bile acmistim hiç cevap alamamistim tek kendim sanmıştım.bence bizim uykumuz ağır tuvaletimiz geliyo ama uyanamiyoruz vücut sinyal veriyo rüyada acil hela arıyoruz sonra o rahatlıkla rüyada hacet hali gibisinden saliyoruz koca insanlar el duymasın aramizda:-)

Sorun yok bence yaa. Sanılanın aksine bu bir çok kişinin başına geliyor zaman zaman. Hastalık vs değil de çok yorgun yatmışsınızdır. Derin uyumuşsunuzdur. Derin uyuduğunuz için uyanamamışsınızdır tuvalet ihtiyacı gelince. Ama çok sıkıştığınız için de rüyanıza girmiştir tuvalet ihtiyacı. Bu insan bilincinin vücudunu uyarması bir nevi. Yani beyin rüya yoluyla kalk tuvalete git diyor. :D

Tontini biraz Tombik misin karnından yağ çoksa ağırlık yapıp mesane ye baskı yaptığını okumuştum yan yatmaya özen göster hep sırt üstü yatma.bende de olmuştu konu bile acmistim hiç cevap alamamistim tek kendim sanmıştım.bence bizim uykumuz ağır tuvaletimiz geliyo ama uyanamiyoruz vücut sinyal veriyo rüyada acil hela arıyoruz sonra o rahatlıkla rüyada hacet hali gibisinden saliyoruz koca insanlar el duymasın aramizda:-)

Ay yok ya tombik falan diilim. 2 kilo fazla var sadece.

Sorun yok bence yaa. Sanılanın aksine bu bir çok kişinin başına geliyor zaman zaman. Hastalık vs değil de çok yorgun yatmışsınızdır. Derin uyumuşsunuzdur. Derin uyuduğunuz için uyanamamışsınızdır tuvalet ihtiyacı gelince. Ama çok sıkıştığınız için de rüyanıza girmiştir tuvalet ihtiyacı. Bu insan bilincinin vücudunu uyarması bir nevi. Yani beyin rüya yoluyla kalk tuvalete git diyor. :KK70:

Ay ins dediginiz gibidir yaaa

Öyle başında yakalama birkaç kez başıma geldi ama bir keresinde öyle birşey oldu ki hani rüya falan da görmedim resmen son damlasına kadar yapmışım ve üzerine de galiba uzun süre uyumuşum!!! Asla anlam veremedim insan ıslaklığa da mı uyanmaz sıkışma hissini bile geçtim..Hatta uyuduğumu sanıyorken aslında baygın olabileceğimi bile düşündüm! Ve evliyim , Allah'ın nasıl bir lutfu ki eşim şehir dışındaydı yatıp kalkıp ona şükrettim yani....:temizlik:

Bence bir uzman hekime görünün ya, psikolojik bir durum da olabilir kaslarla da alakalı olabilir. 15 yaşına kadar da aynı sorunla mücadele etmişsiniz zaten, yeniden hortlamasın. Umarım nedenini bu sefer cidden bulurlar.

Öyle başında yakalama birkaç kez başıma geldi ama bir keresinde öyle birşey oldu ki hani rüya falan da görmedim resmen son damlasına kadar yapmışım ve üzerine de galiba uzun süre uyumuşum!!! Asla anlam veremedim insan ıslaklığa da mı uyanmaz sıkışma hissini bile geçtim..Hatta uyuduğumu sanıyorken aslında baygın olabileceğimi bile düşündüm! Ve evliyim , Allah'ın nasıl bir lutfu ki eşim şehir dışındaydı yatıp kalkıp ona şükrettim yani....:temizlik:

Ay cidden cok sansliymissin. Ins bir daha başına gelmez bu sefer okadar sansli olmayabilirsin:))))

Bence bir uzman hekime görünün ya, psikolojik bir durum da olabilir kaslarla da alakalı olabilir. 15 yaşına kadar da aynı sorunla mücadele etmişsiniz zaten, yeniden hortlamasın. Umarım nedenini bu sefer cidden bulurlar.

Haklısınız evlenmeden gitsem iyi olacak

Ya aklıma geldi bende geçen gün rüyamda ne görüyordum hatırlamıyorum ama tükürüyordum
Ay bi de baktım ki kocamın suratına tükürmüşüm :olamaz:
Neyse baktım uyuyor farketmedi ben de çaktırmadım :KK70:

Ya aklıma geldi bende geçen gün rüyamda ne görüyordum hatırlamıyorum ama tükürüyordum
Ay bi de baktım ki kocamın suratına tükürmüşüm :olamaz:
Neyse baktım uyuyor farketmedi ben de çaktırmadım :KK70:

Aaaayyy ahahahaaha yazık kocana ya:)) nasıl uyanmamissa :)) çok güldüm ya

Back
X