• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaa eşime taş kalplisin dedim çok içerledi ne var bundaaa

patisga

Elhamdülillah....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
562
336
103
Kizlar eşim şehir dışında aradi beni ben de bisey tatisiyoduk taş kalplisin dedim ama o cok bozuldu bu kadar ciddiye alcak ne var ki anlamadim yaa sizce de abartmiyo mu ben de üstüne düşmycem ya mesaj attim ama tripli ben de sert ciktim biraz umrumda da degil bidaha mesaj atmiycam aramycam haksiz miyim

Yani niye uzatiyo ki ben ariyorum yine tripli

Adam kırılmış yani sen aradn diye yumusycak mı hemen. Ustelik arayıp nasıl konustuguna bağlı. Sert konusursan yumusamaz tabi.
Umrumda da degil diyo, sanki kırk kat yabancıdan bahsediyosunuz.

Normalde bi erkeğin alınacağı cinsten bi laf değil hatta üstünde düşünmezler bile..
Ama tartıştığınız konuya da bağlı.. alınacağı şekilde söylemiş olabilirsiniz. Hani laf arasında söylemek başkadır da vurguyla söylemek başka..

"Umrumda degil bi daha da mesaj atmiycam mi "
Hayatımın hiçbir köşesinde olmayan bi arkadaşıma takıldığım taviri gördüm

Konuyu bilmiyorum hatalı misiniz bilmiyorum ama tartışmalarda hakaret vari konuşmaları hoş bulmuyorum

Erkekler bazen hiç alınmamaları gereken şeylere alınıyolar .:KK14:
Bende iki gün önce bi tartışama arasında eşime sen yalan söyleyebilen bi insanın dedim ve baya bozulup üzülmüş hatta çok zoruna gitmiş...:KK43:
Ama sizin umurumda değil demeniz hiç hoş değil sakın eşinize böyle demeyin sakın...

Yani size göre küçük olan başkasına göre büyük olabilir. Bu göreceli bi durumdur. Eğer buna içerleyip bozulduysa alttan alıp gönül almanız lazım. Bazen size göre çok kırıcı olan birşey eşinize göre basit olabiliyor. O zaman da ondan gönül almasını beklersiniz. Mesela benim eşim de bi keresinde amma da tribal enfeksiyon saçtın dedim diye 3 gün daha trip kattı üstüne. Ama bana sorsanız gayet normal bir sözdü. Olabilir yani üzülmüs yazık gönlünü alın bence

Ya biraz sivri dilliyim ona gore ama beni anlayamiyo o da ben ilgisiz kalinca hircinlasiyorum o da hala anlayamadi bunu bde ustune sehir disinda suanda moralim iki kat bozuk msjlastik beni yanliz brakyosun dedim o da sen de dilini tutmayi bilmiyosun dedi kizlar biz birbirimzden gttikce uzaklasp soguyo muyuz:(((((((((((

Kizlar eşim şehir dışında aradi beni ben de bisey tatisiyoduk taş kalplisin dedim ama o cok bozuldu bu kadar ciddiye alcak ne var ki anlamadim yaa sizce de abartmiyo mu ben de üstüne düşmycem ya mesaj attim ama tripli ben de sert ciktim biraz umrumda da degil bidaha mesaj atmiycam aramycam haksiz miyim

Tartismanin konusunu merak ettim dogrusu. Fakat bana biraz iki taraf icinde kazanmaktan cok kaybetmeye meyilli gibi geldiniz. Belki adamda tavir yapmak icin bahane ariyordur sizin esinizin kirginligini umursamamaniz gibi. Oysa kendimi sizin yerinize koyunca esim sehir disindayken bunu yasasam aklima milyon tane soru gelir. En basta acaba neden boyle sacma birseye tavir yapti yoksa bi kac gun kacamak falan yapacakta aramayim diye kusmek icin bahanemi aradi derim eger aramiz soguksa. Yok degilse gonlunu almak icin cabalarim. Bunlar aklima gelmiyorsa muhtemelen kafada biten ama akdi suregelen bir evlilik yasaniyordur.

Ya biraz sivri dilliyim ona gore ama beni anlayamiyo o da ben ilgisiz kalinca hircinlasiyorum o da hala anlayamadi bunu bde ustune sehir disinda suanda moralim iki kat bozuk msjlastik beni yanliz brakyosun dedim o da sen de dilini tutmayi bilmiyosun dedi kizlar biz birbirimzden gttikce uzaklasp soguyo muyuz:KK43:((((((((((
Sivri dilli olduğunuzu düşünüyorsa birazcık kendinizi frenlemeyi öğrenmeye çalışsanız sizler için daha iyi olmaz mı.. ?
Siz ilgisiz kalınca rahatsızlık duyuyorsunuz, eşiniz ise sizden bu tarz kelimeler duyunca rahatsızlık duyuyor..
Olay bu sanırım..

Ya o alttan alacak sizi büyütmeyecek
Ya da siz dilinize biraz hakim olmaya çalışacaksınız :) çözüm bu :) birinden biri olursa bu soğukluk varsa bile ortadan kalkabilir bi ihtimal..

Ne için söylemiş olursan ol bana görede taş kalplisin kelimesinde abartılcak bişey yok yani.Eşin muayyen gününde galiba :P :D

Konu neki siz boyle soylediniz.
Tartisma olurken ne kadar kotu olursaniz olun. Agzinizdan cikan kelimeler belkide yalanda olsa karsinizdaki kisiyi etkiler.
Birde konunun ne oldugunu bilmede normal veya degil yorum yapilmaz

bak bır kız arkadşaıma eski erkek arkadşıma böle diyeceğim dedim,çok baıt birşey,arkadaşım asla deme çok ağır bir laf,çok zoruna gider filan bır abarttı,dedımki sen çok naif bir kızssın ondan sana öel geldi,bence bişey yok,neyse çenemi tutamadım söledim,ooooo aynen arkadşaımın deidği gibi bir alında,bir zoruna gitti,bende ayrıldı :)

Ya biraz sivri dilliyim ona gore ama beni anlayamiyo o da ben ilgisiz kalinca hircinlasiyorum o da hala anlayamadi bunu bde ustune sehir disinda suanda moralim iki kat bozuk msjlastik beni yanliz brakyosun dedim o da sen de dilini tutmayi bilmiyosun dedi kizlar biz birbirimzden gttikce uzaklasp soguyo muyuz:KK43:((((((((((

Gercekten merak ettigim icin soruyorum,ilgiden kastin tam olarak ne ?

Back
X