yaa ne giycemm :(((

Olay yerine böyle mi intikal ediyorsunuz :)))
Yoldaki bakışları tahmin edemiyorum :))))
:D
Iddiali kostum giyenler genelde iceride giyinip makyaj yapiyor ama bazen sokakta o halde bekledigimiz oluyor :D

Cok komik oluyor, hele dolmusa cadi supurgesiyle binince :D arkadasim bir keresinde kanli kanli donmustu evine zombi olunca :D

Hadi avrupada kutlaniyor bu cadilar bayrami bunu anlarimda, anlamadigim neden bizim ulkemizdeki insanlar avrupaya ozeniyor ... Birakin onlar bize ozensin..

Eğlencenin her türlüsü güzeldir, insanı deşarj eder. Tavsiye ederim, eğlenin. Nerde, nasıl,kiminle,ne için, ne bayramı olduğu önemli değil. Özenmeyeceğiz diye kasmanın alemi yok.

Parti evleri var ya hani balon,doğumgünü süsleri filan satıyor.Onlarda cadı şapkası oluyor bazen.Siyah dantel elbise veya etekle gerisini tamamlayabilirsin.O da yoksa siyah dantel veya saten alıp elde dikebilirsinSiyah düz elbisen vardır,saten pelerin dikebilirsin.
Oyuncak mağazalarında şaka malzemeleri oluyor.Vampir dişi alıp vampir makyajı yapabilirsin.Saçlarını krepe yapıp spreyle kabartırsın.Yaratıcılığına kalmış.

Kostüm için arkadaşlar önerileri vermiş zaten, ben de farklı bir öneride bulunayım.
Kostüm istemiyorsanız siyah topuklu bot, siyah skinny kot, siyah üst giyip şunlar gibi çılgın makyajlar yapabilirsiniz;

Şimdiden iyi eğlenceler.

Benim oğlumun okulunda da her yıl halloween kutlanıyor. Ben mesela geçen yıl, beyaz bir tişörte gögüs kafesi çizdim böyle kemikli kemikli ,tekstil kalemiyle. Altına siyah tayt giydi. Bir de yüzüne örümcek çizdim yolladım. Çok güzel olmuştu :)

Eğlencenin her türlüsü güzeldir, insanı deşarj eder. Tavsiye ederim, eğlenin. Nerde, nasıl,kiminle,ne için, ne bayramı olduğu önemli değil. Özenmeyeceğiz diye kasmanın alemi yok.
Eglence guzeldir ama ozenmek bilemedim.. kendi eglencemizi kendimiz yaratmaliyiz..

Eglence guzeldir ama ozenmek bilemedim.. kendi eglencemizi kendimiz yaratmaliyiz..

Ne alakası var allah aşkına? Türk kültüründe böyle eğlenceler, bayramlar, partiler var da biz onları es geçip cadılar bayramında mı eğleniyoruz? Ya da bu eğlencenin konsept bir partiden ne farkı var? Bazen gereksiz hassasiyet kasıyorsunuz.

Ohooo olmaz mı, 2007'den beri her sene görüyorum. Küçük bir yerdeyim şu an, buralarda yok ama ben kesin Bellatrix Lestrange olurdum :p

Kill Bill the bride bile olabilir.

Kedi kadın, black widow filan da olabilir.

harley quinn yazılmış zaten

Yunan mitolojisinden bir şeyler çıkabilir Medusa filan gibi.

Bunlar daha çok cosplay gibi oldu galiba ama Eskişehir'de bir arkadaşım var her yıl katılan, dur bi ona sorayım, cevap gelirse editlerim.
ay sorarsanız çok sevinirimm

Yırtık tayt üstüne kabarık kısa eteklerden pullu yada renkli batik yada pullu bi tshirt bolca bileklik saçları spreyle boya krepele oldu bitti

Kedi kız falan olmayında ne olursa olsun. Bi cg partisinde enaz 10 kişi kedi kıyafeti giyiyor.

Back
X