yaa ne giycemm :(((

yoo ben başka şehirlerde de katıldım. ki uyuşturucu da korktuğum/kullanmadığım bi şey olmamasına rağmen hiç karşıma çıkmadı. bence siz eğlenmeyi bilmiyorsunuz, her şeyin altında art niyet arayan birisiniz.
Başka şehirlerde katıldıysanız ne giyeceğinizi niçin bilemiyorsunuz,eski giydiklerinizi nerden almistiniz mesela?

antalyada birçok yerden kolaylıkla bulunabiliyordu. eskişehire geleli 3 ay kadar oldu ve burda hiç görmedim böyle yerler.
Bazi partilerin kostumculerle veya cosplaycilerle anlasmalari oluyor. Katilacaginiz etkinligi duzenleyenlere sorabilirsiniz.

eskişehir de çarşıya çıkıp kostümcüler nerede diye sorun

zira orada gelişmiş bir çarşı kültürü var kiralık kostüm vs derseniz tarif ederler

ben geçen oğlumun okulundaki parti için bir yere sordum bana bir mekan söylediler

bir kaç dükkan vardı mesela çeşit çeşir konsept vardı

orada da olabilir

elinizi çabuk tutun ama güzelleri önceden kiralanmasın

bi üstünüze cevap verdim ordan aydınlanabilirsiniz :)) olay ne giyeceğini bilmemek değil, nerden bulabileceğini bulmak.
Ne giyeceğim nasıl aksesuarlar kullanacağım demek ne giyeceğini bilmemek anlamına geliyor gibi gelmişti neyse ki aydınlandım.
Happy halloween!

Kızlar ben ana yuregıyle yorum yazdım ne yapabılırım :dondurma:

Almanya'da kutlananıyor cadılar bayramı, marketlerde bile kıyafetler satılıyor görüyorum, yüzlerinede boyalardan şekiller yapıyorlar.Türkiye'de eski kıyafetler satılan yerler oluyorya ordan kostüm bulabilirsiniz.
Ama süper oluyor Almanya'da ki eğlenceler, hele eğlence parklarında ayri bir güzel :)

İstanbul da yaşıyorsan eğer, Taksim İstiklal de pasaj için de mağazalarda bulabilirsin.

Edit; Pardon ben bütün sayfaları okumadan yazdım.

Şimdiden iyi eğlenceler.

Ohooo olmaz mı, 2007'den beri her sene görüyorum. Küçük bir yerdeyim şu an, buralarda yok ama ben kesin Bellatrix Lestrange olurdum :p

Kill Bill the bride bile olabilir.

Kedi kadın, black widow filan da olabilir.

harley quinn yazılmış zaten

Yunan mitolojisinden bir şeyler çıkabilir Medusa filan gibi.

Bunlar daha çok cosplay gibi oldu galiba ama Eskişehir'de bir arkadaşım var her yıl katılan, dur bi ona sorayım, cevap gelirse editlerim.

Ankara da yok mu ya,hamile cadı olarak katılayım:KK70::KK70:

Eskişehirde kostümcüleri araştır,kiralarsın ama pahalı gelirse,internetten arattır parça parça uyguna bulursun belki.
kostumcum diye bir şey gördüm mesela uygun fiyatlı. Beden sorunu yaşamazsan internetten almak mantıklı

önce kafanda bir karakter belirle. ona göre kıyafet benzetmeye çalış. birebir aynı olmak zorunda da değilsin. çünkü burada çoğunlukla kadınlar şık giyinip maske takıyorlar genelllikle. youtube daki cadılar bayramı için yapılan makyajlarda sana yardımcı olabilir. gitceğin mekanın daha önceki cadılar bayramı konseptindeki fotoğraflarını bulmaya çalış. insanların tarzlarına falan. ona göre de fikir belile. sonra insanlar dümdüz gelirken sen pamuk prenses olarak gitme :D

Ankara da yok mu ya,hamile cadı olarak katılayım:KK70::KK70:

Eskişehirde kostümcüleri araştır,kiralarsın ama pahalı gelirse,internetten arattır parça parça uyguna bulursun belki.
kostumcum diye bir şey gördüm mesela uygun fiyatlı. Beden sorunu yaşamazsan internetten almak mantıklı

geçen sene camelotta vardı bu sene var mı bilmiyorum.

Hadi avrupada kutlaniyor bu cadilar bayrami bunu anlarimda, anlamadigim neden bizim ulkemizdeki insanlar avrupaya ozeniyor ... Birakin onlar bize ozensin..

Bende de ayni telas var su an :) Gecen sene simdiden hazirdi her sey, bu sene gidecegim yeni belli olunca son dakikaya kaldi.

DIY costumes veya homemade costumes diye bakarsaniz evden halledebilirsiniz belki.

Back
X