Saç Kesim Şekilleri Yaaaa KIZLAR!??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

zeyneprana_

Bulutsuz bir gökyüzüdür güzelliğin❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
31
10
13
Saç tellerim çok ince ve bi de üstüne seyrek! yapısal olarak her ikisi de. Saçlarımı gürleştirecek(en azından dökülenleri geri getirecek) ya da saç tellerini kalınlaştıran serum yağ şampuan veya kozmetik ürünü tavsiye edebilecek olan var mı.?? (Evde hazırlanan kürler hariç) 

Al al bizim sınıfta bi çocuk vardı erkek uzun saç hastası ailesi zorla kestirirdi saçını bu da yılan yağı alırdı hem çabuk uzardı hem balta girmemiş orman gibi olmuştu saçı o kadar gürdü :)

saç kremi kesinlikle kullanma, daha da çok dokup yağlandırıyor. Otacı nın ısırganlı şampuanını kullanabilirsin kalınlaştırır tellerini. Bir de doktora gidip kan testi yaptır belki benim gibi vitamin eksikliğin veya demir eksikliğin vardır..

saç kremi kesinlikle kullanma, daha da çok dokup yağlandırıyor. Otacı nın ısırganlı şampuanını kullanabilirsin kalınlaştırır tellerini. Bir de doktora gidip kan testi yaptır belki benim gibi vitamin eksikliğin veya demir eksikliğin vardır..
Aa saç kremini özellikle kullanıyordum bi de saçlarımı yumuşacık yapıyo banyodan sonra karışmaması için. Isırgan otunu baya önce kullandım saçlarımı çok sertleştirdi diye bırakmıştım. Demir eksikliği de Allah ın emri bir türlü geçmiyo :o

Aa saç kremini özellikle kullanıyordum bi de saçlarımı yumuşacık yapıyo banyodan sonra karışmaması için. Isırgan otunu baya önce kullandım saçlarımı çok sertleştirdi diye bırakmıştım. Demir eksikliği de Allah ın emri bir türlü geçmiyo :eek:
evet bende var demir eksikliği ve vitamin eksikliği. Ama saç kremi inceltiyor yumuşacık yapıyor ama ben kullanmıyorum tresanın ısırganlı şampuanı var mesela bnyoda sert ama kuruyunca yumuşacık oluyor onu kullan o zaman hem saç kremine de ihtiyacın olmaz :)

Çam terabantin ekle şampuanina gerçekten çok iyi geliyor ne yazıkki benimde sac tellerim cçok ince ve gerçekten güçlendiriyor :KK16:

Back
X