arkadaşlar selamlar
bir çalışma için ülkemizdeki yerel festivalleri araştırıyorum. yaşadığınız bölgede (ya da bildiğiniz herhangi bir bölgede) düzenli olarak gerçekleştirilen yerel festivaller ya da panayır, etkinlik vs. varsa yazabilir misiniz?
bu arada bölgeyi ve yaklaşık tarihleri de tam olarak verirseniz çok sevinirim :)
Abana Kültür Sanat Ve Deniz Şenlikleri - Kastamonu kaydirigubbakcemile2zemuszemus
Şu anda tarihi belli değil genelde 28 temmuz- 4 ağustos arasındaki tarihlerde yapılıyor. Şehir dışındaki çalışan abanalılar katılsın diye h.sonuna denk getirmeye çalışılıyor. 4 gün sürüyor.
yaw çok tırt bişee benziyo ama bu böük ankara festivali.. bende ankaradayım da.. yerel olaylardan uzak daha çok şenlik havasında falan.. gerçi kimler gelio acep ? iidir halk konserleri gider iki bağırırırz :)
Abana Kültür Sanat Ve Deniz Şenlikleri - Kastamonu kaydirigubbakcemile2zemuszemus
Şu anda tarihi belli değil genelde 28 temmuz- 4 ağustos arasındaki tarihlerde yapılıyor. Şehir dışındaki çalışan abanalılar katılsın diye h.sonuna denk getirmeye çalışılıyor. 4 gün sürüyor.
kastamonu sahilinde abana.bartın sahilini takip et, sonra kastamonu sahili var zaten, sinopa yakın kısmında.. interneten bi araştır istersen... zemuszemus güzeldir memleketim. kaydirigubbakcemile2
hımm sen ankaradaymışsın kastamonu yoluna gir. kastamonu yolundan sonra 2 ayrım var sen hep abana levhasını takip et. kastamonudn çıkınca 2 saat kadar dağlık yollardan geçiceksin. sonra ver elini abana
yaw çok tırt bişee benziyo ama bu böük ankara festivali.. bende ankaradayım da.. yerel olaylardan uzak daha çok şenlik havasında falan.. gerçi kimler gelio acep ? iidir halk konserleri gider iki bağırırırz :)
yok kız tırt mırt degil gecen sene gitmiştim ben süperdi cok begenmiştim yani ben
hiç o kadar büyük festival görmedim desem yeridir :1shok:
yarın ilk günü ve serdar ortac geliyo
ileleyen günlerde demet akalın kutsi daha birssürü var aklımda degil kafamçokkarıştı