Bazi arkadaslar avrupa ozentisi su bu diyebilir ama bazi seyler avrupada gercekten daha farkli benim en begendigim yanlari ise cocuklariyla yetiskin birer bireymis gibi konusuyorlar ,onlari dinliyorlar ve ciddiye aliyorlar cocuklarda daha bi ozguvenle buyuyorlar bana gore biz turklerde tam tersi gibi (buyuk bir bolumumuz)yapma,etme ,sissst ,pissst ,tuü,kaka.Yemeklerini bile cocuklari korkutarak yediriyoruz Öcü geldi diyo bi cok kisi cocuguna Öcü nedir yani gelde anlat bakalim

biz tukler cocuklari bastiriyoruz,sindiriyoruz bence

10 yildir almanyada yasiyorum ve sadece almanlar degil inanin ben bile gormeden sesini duyarak bir turkun geldigini anlayabiliyorum.Bi arkadas demis gercekten Dogru bi alman cocuguna oraya ellememen gerekli yanima gelirmisin deyince cocuk tamam derken bizimkiler hist pist yapma senin agzina.... dislerini kirarim falan duz ara gidiyolar.En basidi dun yasadigim bi olay markette gezerken iki cocuklu bir turk kadin cocugun biri arabada digeri ortalikta ipi kopmus gibi geziyo ortaligi darma Duman etti ,kadin telde konusuyo konusmalarini yazamicam bile bir kadinin hic agzina yakismayan seyler cocuk resmen bir terörist gibi elnde sopa gibi bisey (32 haftalik hamileyim)bi kac kere karnima Dogru kostu bagirdi falan

cocuktur degisik geldi diye dusundum ama sonra olayi abartip elindeki sopayla karnima vurmaya calisti

sok oldum

tabiii butun bunlar olurken anne kendi keyfinde ana avrat kufurlerle teldeki konusmasina devam etti ve ben 4-5 yasindaki bir cocuktan korkup kactim diyebilirim:KK63: