- 6 Temmuz 2017
- 401
- 338
- 53
- 34
- Konu Sahibi Aygun kazimova
Merhaba. Konuya nasıl başlıym bilmiyorum. Evliyim gebeyim.kısasüreli oturumu olan sıgortasız özelde öğretmen çalışan yabancıyım. Ama burda tam kanuni her senetlerim vergimi falan vermişm yani. Konu şu ki düğn oldu, resmi nigahımız yok. Kocamın eski eşiyle boşanmada ev sorunu var die resmi boşanma uzayıp gidiyor bi bitmiyor ama ayrılmşlar . Eşimn durumuda yağ gibi diğl. 2 çocuğu varmış. Ben bekardım aptal gibi geldim başıma bela etdim bunları artk ne desem gec yani .sıgortasız doğursam paha. Devlet yalnız kadınlara nasıl destek oluyor. ? Nereye baş vura bilirim sosyal yardım fln almaya. Bana hiç para düşüyormu?. Sonuçda doğacağm bebek türk vatandaşı olcak. Avukata gitdm saçma konuşdu yola verdi . Mayısa kadar zaman koymuşm artk git boşan yada defol git diye. Yalnz anne ola bilrm yani belki.Nereye başvura bilirm .suriyeli falan diğlm bu arada. Gerçekten nereye gitsem başka idareye yönlendiroyorlar süründürüyorlar adamı. Hiçolçasa aya 800 tl ala bilsem doğum ,bebe dönemini işsiz atlatırım.Hem özel hayatımı eleştirmesenz saygıduyarm açsam döksem bitmez karman çorman çünki.