- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
- Konu Sahibi Aygun kazimova
Ta kendisiOha o bu arkadas miydi?
Sende de fil hafizasi var kizim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ta kendisiOha o bu arkadas miydi?
Sende de fil hafizasi var kizim
Yaşın daha 26 profiline göre neden geç olsun ki,sizin orda 16sında mı doğuruyorlar ? Bence ülkene dön, yabancı bir memlekette çocuk büyütmek çok zor olur, dışlanırsın nikahsız olduğun için . Ki keşke nikah yapmadan hamile kalmasaydın, başka erkek mi yoktu da bir de durumu da iyi değilmiş .Azerbaycanda doğdum ama çerkezim şükür. Çerkez kadınlarında yok öyle. Bize de anormal bunlar. Vallah ben sefaköyde 1 odalı eski evde otrorm. Eşyalarm da spotcudan. Öyle bi hayalimde yok. Olsa ayrılır her gelenke gezertozardm sosyaldestek içn ağlamazdm. Kısa sürede evlenme sebebimde artk çok geç olur çocuk yapamam korkusuydu. İnşaatçı adam zaten .![]()
Eeee tamam anladık araştırdınız öğrendiniz baktınız aile böyle buna rağmen çocuk yaptınız. Vay efendim çocuğa nasıl bakcam, devlet ne verecek, bende mağdurum. Neyse siz gayet farkında bilinçli yapmışsınız çocuğu. Bide yaşınızda çokmuş yani toy gençte değilsiniz. Ne diyelim karnınızdaki bebeğe üzüldüm o bunları hak etmiyor
Evet devletten para koparmanın peşinde .Hakkaten yani,şu durumda bile evli barklı,aldatılmış kadına saldırıyor,yok lüks düşkünüymüş yok kendisine saygısı olsunmuş..Öz saygıdan bahsedene bakın hele.Madem saçma buranın kanunları,ülkene dön.Birde diyor ki,resmi kuruma gittiğimde "terk etti,kimsem yok yalnızım diyecem daha hızlı bakarlar dosyama..."
Konu sahibi sen çok akıllısın bence merak etme üstesinden gelirsin,her ne yapacaksan...
Araşdırdım. Karslıydı. Karsa gitdim tek başına. Faceden gizlice bütn akrabalarını izledim .babası 2 karısıyla karşılaynca şok oldm.meğerse 2 si bir evde kalıyor 11 çocuğu varmış. Hatda kendisi böyle şey olamaz falan diyordu. Kendi annesi de babasının metresiymoş 2 xisi. Kanında var celladın
Ortada en çok zarar gören benim zaten olsun hakketmişim. Ben resmi boşandığını biliyordum. İnanmayanlara da tutalım ki ev yıkıyorum. Adamın sülalesi habgi akılla evli adama davul zurnalı tkılı düğün yapdı. Karısı mağdursa neden başdan gelip söylemedi .gerçekten herkes çıkarısına bakmış ortada tek mağdur benim.
Ay yallah kendi devletine o zaman ya.Sen gel evli adamdan çocuk yap karısını aşağıla bi de o kadın gibi kadınların verdiği vergilerden sana sosyal yardım yapılmasını bekle oldu canım.Git doğur ülkende çocuğunu insanın asabını bozuyosunuz hepten arlanmazlığın da bu kadarıBizim devlet bakıyor mesela. Eminim burda da olmalı. Düşüncen farklı ola bilr gine saygı duyarm. Sizce kürtaj yapsaydm katil olsaydm daha mı doğru yapmş olurdm.
Mesleğim var zaten öğretmenim. Çalışıyorum doğumdan sonra da çalışacağmTEK MAĞDUR SADECE O KARNINIZDAKİ BEBEK. SİZİN GİBİ BİR ANNE BABAYA SAHİP VE SEÇİM HAKKI YOK. DÜNYAYA GELİNCE MAMA PARASI BEZ PARASINI BİLE ALACAK PARASI OLMAYAN BİR ANNESİ VE SAPIK BİR BABASI VAR. bunu çocuk yapmadan önce düşünecektiniz madem bilmeyerek düğün yaptınız, 2 sene ne tedavisi oluyorsunuz evli adamdan allah aşkıjna. erkek için çocuk yapmadım diyorsunuz, kendi mesleğiniz geliriniz olurda çocuğumu tek büyütecem dersiniz anlarım ama o da yok. başınızı sokacak ev yok ortada yaaaa. bebeğe acıdım yazık günah. bence siz onu doğar doğmaz sosyal hizmetlere teslim edin. çocuğu olmayıp yıllarca evlat edinme listesinde bekleyen çifftler var. en azından düzgün bir ailede büyür. evladınızı düşünüyorsanız gerçekten bunu bari yapın. kaymakamlıktan alacağınız 3 kuruşla çocuk büyütülmez bunu okulu var masrafları var onlar için de mi yardım isteyip evli ve çalışan türk kadınlarla kendinizi karşılaştıracaksınız? kimse geleceğini hazırlamadan çocuk yapmıyor burda.
Mesleğim var zaten öğretmenim. Çalışıyorum doğumdan sonra da çalışacağm
Denklik cevabını bekliyorum ankaradan. Şu an özel kurstayımO dediğiniz öğretmenlik olmuyor. YÖK e gidip diplomanızın denkliğine baktırdınız mı? Gerekli dersleri saydırıp diğerlerini aldınız mı? Ki bunları yaptırmış olsanız normal SSKlı çalışıyor olur bu yazdıklarınızı düşünmezdiniz.
Bunlar geçelim tam can alıcı noktaya geliyorum.
Tamam işte mesleğiniz varmış öğretmenmişsiniz dönün ülkenize paşa paşa yapın mesleğinizi. Büyütün bebeğinizi
Mesleğim var zaten öğretmenim. Çalışıyorum doğumdan sonra da çalışacağm
Yazdım ha haksız haklı olduğum hata yapdğm içn çok suçm var. Ama olmuş bitmiş. Dönemiyorum kalamıyorm çamurfaym zaten. İtiraf edyorm öğrenince terk etmeliydm etmedim. Kendimi kandrmaya devam etdm. Şimdi artk çare aryorm. Geçmişi değişemembenim demek istediğim çocuğun geleceğni hazırlamadan, doğru düzgün iş bulmadan hele ki evli bir adamdan ne olacğını bilemeden çocuk yapılmaz. devlete sitem ediyorsunuz da kendinizde suç bulun önce. ssk sız kaçak çalışana neden doğum izni versin ki devlet. zaten burda sorun da o değil. iş baştan yanlış. yanlış üzerine doğru bişey oturtmaya çalışıyorsunuz. kendinizde hiç hata aramıyorsunuz.