Yabancı annelere devlet napyor?

Ben kadını düşman görmedim hiç. Benle tanışmadan kavga etmiş ayrı yaşıyorlarmış benden önce çok sevdiği olmuş adamın. Hem çocuğu var onunda hakkı ev istemek. Ben hatda ona yaklaşmaya çalışdım özür diledim falan. Bir keresinde kadın bebeğini yere fırlatımış kavga ederken. Kafasında tümor var o da bi yazık. Adam istesem çocukları alırm demiş mahkemeye söylesem ama ben yapma etme dedim. Bakamam dedim .bırak evini ver gitsn dedim. Ben onu düşman bilmyorm

Neden banlandın anlamadım
Öbür mesajını da alıntılayamadım
Madem Dağıstan vatandaşıysan Dağıstan yardımlaşma derneğine başvursan?
Belki ülkene dönmende yardım ederler
Yani bizim dernekte birbirini korur, kollar insanlar o_O
Baktım İstanbulda da varmış

Tek bildiğim o adam o kadından boşanmaz.. affettirir kadına kendini gül gibi yaşar senide oyalar böyle..

Kötü amaçla yazmıyorum ama git memleketinde doğur. Bn yurtdışnda yaşıyorum hiç değilse belediye ev veriyor çok uygun fiyata .. aylık bebek parası veriyor bide yardım parası alıyorsun aylık.. bu daha mantıklı
..
gelmeyecek adamın yolunu gözleyip hayatını mahvetme..

Bebeğini yere atmış fln diyorsunzda kimbilir neler yaşadı o kadın psikolojisi alt üst olmultur :KK43: çok üzüldüm onun adına..
szide suçlamıyorum ama keşke tamamen ayrılmalarını bekleseydinz ikinzde bu durumda olmazdınz.. olan hep kadınlara oluyor erkekler bi şekilde hayatına devam ediyor..

birde tedavi oldunuz evli adamdan çocuk sahibi olmak için:KK57:
e madem babası için değil kendiniz için yaptınız 2 senede neyi nasıl yapacağınızı planlamış olmanız gerekmezmiydi?
konu sahibinin yabancı olduğuna ve sadece çocuğunu düşündüğüne inanmıyrum

Sen şu çoru cocuğu tipsiz diye aşağilayan türk kadinlarina hakaret eden . Genlerimize laf atan kadin degil misin. Hatirladim.
Noldu adam boşuyo mu seni:KK70:
Adam karısina döner sende ortada kalirsin:KK62:
:oha:
böyle mi yazmış gerçekten
bebeği var hiç yazmayayım dedim ama dayanamıyorum
bu kadın bildiğin kötü niyetli
kalbinin ekmeğini yiyor
gelip evli adama yapışan bile isteye çocuk yapan adamı karısından ayırmaya çalışıp sonra kendince kadını ve Türk kadınını aşağılayan bir kadın

ne oldu uzun boyu güzel fiziği adamı karısından ayırmaya yetmemiş mi

Yok anlaşmışlarmş. Ev alması gerekiyordu o cocuklarn üzerine kadnda sadece onun içn bekliyor yoksa kendisi istemyor bunu. Boşanrsa almaya da bilir die şart kesmş bekletmş boşanmayı. Ev almak da kolay mı ki. Zaten hanım efendi lux düşkünü illa bağcılar olcakmş. Hem inan ki ymrumda diğil arfk. Çocuğumu kendim için doğuruyorum. Kendi ayağmda durmşm hep.
iyi yapmış o hanımefendi aldatan kocasına. Keşke daha da lüksünü isteseymiş!!!!

Emin olmadığm içn para alacağm yer aryorm zaten. Ben de bıkdım .mevzuda yazmşm ya mayısa kadar zaman tanımşm. Kimseyi eleşdirmyorm bana hoş. Sizsnz eleşdiren. Sonuçda senet dışında hayat yokmu. Adam bitirmiş. Anlayışlı kadın boşanır. Kendisine saygısı olsa. Para için ezilmez öyle. Ki ben evlenince bilmyordum ki yavaş yavaş çıkdı sırları
para için ezilmiyor o kadın gururluca hakkının peşine düşmüş!!!

800 mü :KK57: burda zavallı bir kadıncagiz var üç çocuklu kiraci 75 tl yi zar zor aliyor birde 3 4 ayda bir 300 tl veriyorlarmış sizin işiniz biraz zor

Ben kararımı vermişm zaten. Hem şimdi kazanyorm zaten doğrunca çalışamycam o dönem içn istyorm. Nie normal evli türk kadını doğum dönemnde çalışmasa da para alyor. Benm sadece sıgorta yüznden olmyor. Onu telafi etcek hakkıma düşen ne varsa onu almk istyorm

Yok anlaşmışlarmş. Ev alması gerekiyordu o cocuklarn üzerine kadnda sadece onun içn bekliyor yoksa kendisi istemyor bunu. Boşanrsa almaya da bilir die şart kesmş bekletmş boşanmayı. Ev almak da kolay mı ki. Zaten hanım efendi lux düşkünü illa bağcılar olcakmş. Hem inan ki ymrumda diğil arfk. Çocuğumu kendim için doğuruyorum. Kendi ayağmda durmşm hep.

Yani sizi kırmak istemiyorum ama;

1) Bağcılar mı lüks?? Ayrıca kadın o adama kaç sene karılık etmiş, muhtemelen çocuğunu doğurmuş alacak tabii evi.. gayet makul istediği de semt de.

2) evet türk kadınları sağlık hizmetinden hamilelik döneminde ücretsiz faydalanıyor, devletten ya da iş yerinden destek alıyor çünkü senelerce eşek gibi vergisini ödüyor. Kendinizi nasıl eş gördünüz bu denklemde anlamadım :/

Ben bu sorularım için açmıştım mevzuyu da kimsenin bilgisi yok .avukat benim burdan çocuğu çıkaramam dedi. Çıkarırsam kaçırdı diyip alır. Koz olur. Memleketde doğursam bile babası türkse 2 vatandaşı olyor .yani türk olyor burda mecbur kalacaz yani. Burdan dava açıb çağırtdıra bilir. Yada çocukla senet fln içn gelirsem giderken geri vermezler o yüzden burda doğurmam gerekiyor

Yoo hiç de burada doğurmanız gerekmiyor, adamın hiç de o çocuğun peşine düşeceğini sanmıyorum ama düşse; siz ülkenizdeki tc konsolosluğunda kaydettirmeden vatandaşlığı tamamlanmaz çocuğun, hakkı her koşulda olur ama izini sürecek bir belge olmaz, alıp ülkene gittikten sonra türkiye resmi olarak talep edebilir sadece çocuğu, gelip de ülkenize zorla alamaz. Cem uzan'ı getiremiyorlar be :KK48:

Ama Tr'ye giriş yaparsanız vize kontrolünde durum ortaya çıkarsa patlarsınız o zamana kadar da çocuk büyümüş olur neredeyse (bütün yasal mercilerde kararın onaylanması gerekiyor bildiğim kadarıyla), ay tr'ye de gelmeyiverirsiniz izinizi kaybettirene kadar..​

Size gelen yorumlar beni benden aldı.

Kendini evli Türk kadınıyla bir tutabilirsin çünkü evrensel İnsan Haklarına göre ikiniz de insansınız.
Kendini evli İsviçreli kadınla bir tutabilirsin.

Hemen gerekli ahlak mercileri gelip sizin ahlak seviyenizi ölçmüşler, onu aradan çıkartmışız konuda bunca sayfadır, neyse onu bir kenara koyduk.

Yorumuma gelince bana kalırsa eşiniz sallamıyor, amacı kadını süründürmek falan da değildir sadece işine gelmiyordur ev almak.
Sonuçta siz bilirsiniz, evliliği bitmiş diyorsanız bitmiştir, aldatmasına sebep olmadım diyorsanız olmamışsınızdır.
Rus/Suriyeli değilim diyorsanız değilsinizdir.

Fazla polisciliğin, ortalığı tutuşturmanın anlamı yok yardımcı olamayacaksak.

Benim en iyi tavsiyem zor ya da kolay kendi ülkene dönmen olur.
Kendin de diyorsun kendi ülkemde daha iyi sosyal yardımlar var diye.

Sizin bu yazdığınız çok insani ne güzel, yalnız şöyle bir durum var: arkadaş yazmış ki ilk mesajlarında "çalışan türk kadınları hamilelikte para/izin alıyor" , ben de buna karşılık kendisini bir tutmaması gerektiğini savunanlardanım ama türk kadınları çok değerli de diğerleri çok değersiz diye değil, senelerce vergi ödüyor çalışan bir kadın, devletin ona yardım etmesi ama vatandaşı olmayan/vergi ödemeyene yardım etmemesi çok normal değil mi? İsveç'te de böyle bu japonya'da da..

Yanlış anlamayın amacım tartışma çıksın değil asla, ırkçı gibi hissettim kendimi de ondan açıklamak istedim :)

Çok birşey beklemeyin,memleketimde kimsem yok demişsiniz ama burda bu şartlarda daha çok zorlanırsınız. Hadi herşeyi geçtim düğün dernek yerine resmi nikah hiç mi gelmedi aklınıza? Ee düğün yapılıyor ama bu işte bir terslik var hani nerde nikahım diyemediniz mi? Adamın o kadar akrabası size takı takmış herkesi tanıyormuşsunuz bir Allah’ın kulu da mı çaktırmadı durumu? Kusurabakmayın ama hiç inandırıcı değilsiniz. Birde buraya gelmiş karısına gurursuz diyorsunuz pes! Millete medeniyet dersi veriyordunuz başka konuda ağır rusça küfürler eşliğinde,boyunuzla posunuzla övünürken kısa olanlara engelli hastalıklı diyordunuz ama nikahsız ve evli bir adamla düğün yaparken neredeydi o medeniyetiniz sayın 5 dil bilen öğretmen hanım? Bile bile lades olmuş. Ettiğinizi bulmuşsunuz.

Yani sizi kırmak istemiyorum ama;

1) Bağcılar mı lüks?? Ayrıca kadın o adama kaç sene karılık etmiş, muhtemelen çocuğunu doğurmuş alacak tabii evi.. gayet makul istediği de semt de.

2) evet türk kadınları sağlık hizmetinden hamilelik döneminde ücretsiz faydalanıyor, devletten ya da iş yerinden destek alıyor çünkü senelerce eşek gibi vergisini ödüyor. Kendinizi nasıl eş gördünüz bu denklemde anlamadım :/
Ya valla ne dogru yazmışsınız bizim ülkemizde biz yabancı olduk neredeyse begenmeyen çeksin gitsin, zaten durdugu kabahat çocuk doğurmaya çalışan metres olarak birde devleti eleştir dogum yardımı diye iyi valla..

Çok birşey beklemeyin,memleketimde kimsem yok demişsiniz ama burda bu şartlarda daha çok zorlanırsınız. Hadi herşeyi geçtim düğün dernek yerine resmi nikah hiç mi gelmedi aklınıza? Ee düğün yapılıyor ama bu işte bir terslik var hani nerde nikahım diyemediniz mi? Adamın o kadar akrabası size takı takmış herkesi tanıyormuşsunuz bir Allah’ın kulu da mı çaktırmadı durumu? Kusurabakmayın ama hiç inandırıcı değilsiniz. Birde buraya gelmiş karısına gurursuz diyorsunuz pes! Millete medeniyet dersi veriyordunuz başka konuda ağır rusça küfürler eşliğinde,boyunuzla posunuzla övünürken kısa olanlara engelli hastalıklı diyordunuz ama nikahsız ve evli bir adamla düğün yaparken neredeydi o medeniyetiniz sayın 5 dil bilen öğretmen hanım? Bile bile lades olmuş. Ettiğinizi bulmuşsunuz.
Ya zaten 2.eş olarak kabullenip düğünüde çevreye eşe karşı nispet yapmıştır yoksa evlilik ve evli değil nikahsız birliktelik metres hayatı onunki..

+1

Back
X