bu bakıcılar konusunda herkesin söyleyecek bişeyleri var sanırım ama burası onun yeri değil arkadşalar ben soru sordum eğer o sorulara cevap verebilecekseniz yazın yoksa bana turk soyle özbek moldov böyle demeyin okadarını bende düşünüyorum
eğer yabancı bakıcı konusunda bilgi verirseniz sevinirim yoksa her birinize ayrı ayrı cevap yazamıycam ...
canım alakasız bir yere yazıyorum ama özelde msj atmak için 100 msj olamsı gerekiyormuş. bena yazdığın msj yeni gördüm kusura bakma
Biz antalya akdeniz tıpta çocuk onkolojisi prof. volkan hazarı hastayız. oğlum doğduğunda bizi çocuk cerrahına yönlendirdiler,cerrahi inceledi ve hemotolojiye yönlendirdi.hemotolojide onkolojinin tedavisini uygun gördü. ileri tetkikleri yapıldı ve biyopsiye gerek kalmadan iyi huylu olduğu anlaşıldı ve didedral tablet kullanmaya başladık. bu ilaç aslında kalp atışlarını düzenleyen bir ilaç ama yan etkisi ise amelyat ile alınamamış tümörlerin tedavisinde işe yaraması. bu ilacı daha önce hacettepe tıpta yine aynı vaka için kullanmışlar ve başarılı bir sonuç elde etmişler. bu yüzden bizde önerdiler ve kullanmaya başladık. 7. olan tümör 11. ayın sonunda 3.5 cm kadar küçüldü. biz 15 günde bir çocuk onkolojiye gidip trombosit sayısına bakılması içn kan veriyoruz cnm.
Çok çok geçmiş olsun,Allah acil şifasını versin inşallah,umarım yardımcı olabilmişimdir.