• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı bir şehir, yalnızlık..

bir_umut_yasamak

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
1.994
4.571
333
Herkesin hayatında farklı bir sıkıntı oluyor bu dünya rahat yeri değil sanırım..
Ben 5 aylık evliyim yaşım 23 eşimle birbirimzi çok severek evlendik ve evliliğimiz çok güzel gidiyor çok anlayışlı iyi huylu çok mutlu ediyor beni her gün şükrediyorum.

Ama benmde farklı sıkıntılarım var ikimize de yabancı olan bi şehre tayinmz çıktı ailelerimizden ayrı şehirde yaşıyoruz. çalıştığım yerde kimseyle arkadaşlık kuramadım yakın bi arkadaşa ihtiyac duyuyorm ama kimseden yakınlık göremedim genelde yaş ortalaması yüksek genç olanlarda beni pek aralarına almak istemedi ben kapalıyım ve biraz çekingenm buda etkili oluyor sanırım. İş yerinde çok yanlız kalyorm ve gerçekten bunalıyorum öğlen yemeğine tek başıma gidip geliyorum fazla yoğun bi işim de yok, çok bunalıyorum bu yüzden içimi dökme gereği duydum.

Bir yandan çocuğumuz olsun istiyoruz ama bu şehirde kimsemiz yok bir sıkıntımız olsa gidebileceğimiz kimse yok sadece eşimin iş yerindeki bir kaç arkadaşı var onlarda bekar. insanın ailesinden çevresinden uzak olması gerçekten zor nasl büyütürüm bilmiyorum annemler gelse en fazla duracakları bir kaç ay sonra ne yaparız, ücretsiz izin alsam diye düşünüyorum bu seferde eve kapanmaktan korkuyorum zaten yanlızlık çekiyorum. Aileden ayrı çocuk büyütmek zor mu olur bir yandan da çok istiyorum en azndan bana bir arkadaş olsun ne yapmalıyım sizce?

cnm öncelikle hayırlı olsun olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin, sana tavsiyem bu forumdaki konuları okuyup şükretmen çünkü forumdaki konuların çoğu aileye çok yakın olmaktan kaynaklanan dertler, bence sen çok şanslısın şu anda, o şehirde emin ol çevren de olacaktır ben de gurbetteyim ve çocukluyum, annem benden 14 saat uzakta ama bunu hiç dert etmiyorum çünkü aileler aynı şehirde olunca evlilikler yıpranıyor çoğu zaman bunu görüyorum.

aileden ayrı çocuk büyütmek tabikide zor ama bebiş olunca tek hissetmiosunuz kendinizi... biraz zaman geçtikten sonra herşey düzelir... hangi şehirdesiniz?

cnm öncelikle hayırlı olsun olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin, sana tavsiyem bu forumdaki konuları okuyup şükretmen çünkü forumdaki konuların çoğu aileye çok yakın olmaktan kaynaklanan dertler, bence sen çok şanslısın şu anda, o şehirde emin ol çevren de olacaktır ben de gurbetteyim ve çocukluyum, annem benden 14 saat uzakta ama bunu hiç dert etmiyorum çünkü aileler aynı şehirde olunca evlilikler yıpranıyor çoğu zaman bunu görüyorum.
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
forumda okuyorum aileye yakın olanlarn sıkıntılarını haklısınız bir yandan şükrediyorum evliliğimde sıkıntım yok diye
pek çevrem yok hatta hiç arkadaşım yok:( çocuğunuzu büyütürken gurbette olmak zorladı mı sizi ben en çok bundan korkuyorum aslında

cnm hiç merak etme Allah dağına göre kar verir derler ya çocuğuma bakan kişiden çok memnunum kreş yaşına da yaklaşyı artık ve ben anneme düşkün olmama rağmen çok çok bunalmadım uzakta diye ama en önemlisi tabi yardımcı bir eş cnm

aileden ayrı çocuk büyütmek tabikide zor ama bebiş olunca tek hissetmiosunuz kendinizi... biraz zaman geçtikten sonra herşey düzelir... hangi şehirdesiniz?
Ankarada yaşıyoruz ama ben balıkesirliyim eşim de konyalı
inş ama çalıştığım yerdeki insanlar biraz farklı herkes havalı erkek yoğunlukta zaten uyum sağlayamadm kimseye çok teşekkür ederim bebek olursa nasl olur ne yaparız hep bunu düşünüyorm :(

cnm hiç merak etme Allah dağına göre kar verir derler ya çocuğuma bakan kişiden çok memnunum kreş yaşına da yaklaşyı artık ve ben anneme düşkün olmama rağmen çok çok bunalmadım uzakta diye ama en önemlisi tabi yardımcı bir eş cnm
Eşimden yana çok memnunum çok şükür
sizde çalışıyorsununz sanırım

bende ankaradayım ankara sakin bir şehir umarım yakın zamanda alışırsınız ... benim kurumda erkek yoğunlukta zor...

bizim mesleğimizde ilk yıllar cnm sudan çıkmış balık gibi oluyor maalesef ben de aynı sıkıntıları yaşadım ama 6 yıl oldu şimdi, emin ol kendi çevreni bir şekilde ediniyorsun kendi düşüncene göre insanlar da vardır ve birbirinizi mutlaka bulursunuz, bilgiler de tecrübeler de zamanla oturunca muhabbet etme, işimizle ilgili konuşma durumu da çoğalıyor ve kaynaşırsın diğerleriyle biraz zaman tanı kendine

Bir benzerini bende yaşadım. Benimle birlikte işe giren diğer kızlar ortama öyle bir uyum sağladılar aralarına öyle bir girdiler ki, çekingen olmanın zararları işte.. Ücretsiz izin demişsin, hiç iyi gelmez bence işe git biraz daha açık ol, yakınlaşmaya çalış sen adım at. Böyle böyle üstesinden gelirsin :KK15:

Back
X