• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabanci biriyle birlikte olmak

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Yabanci sevgilisi/eşi olan varmi hanimlar ? :)

Benim suanda gorustugum biri var (evet evet o platonik sevdigim cocuuuuk !!!:oops:) görüşüyoruz şuanda, ben zaten hoslaniyodum, o da bana karsi bos degil sanirim konusuyoruz suan:KK22: ( o sorunlarımızı, engellerimizi aştik çok şükür :) )

Neyse benim aklimda bazi sorular var ama, simdi bi iliskimiz olsa bi turk gibi olmazki yani bilemiyorum... yani mesela ben trip yapiyosam biseye alindiysam bunu farkettiremiyorum, anlamiyo turk kizi tribindeno_O ya da ne biliyim ayy cok degisik ya nedense korkuyorum ben biraz bu iliskiden, yani nasil olucak bilmiyorum

Yabanci esi/sevgilisi olanlar bana bi yorum yapabilir mi? Ne gibi sorunlar yasadilar bana tavsiyeleri varmi?
(Not:görüştüğüm kişi müslüman, irkini soyleyemiyorum burdan, bilen arkadaslarim var yorumlarinda yazmazlarsa sevinirim:) )

Bu arada herkese mutlu yillar, umarim hersey gönlünüzce olur :KK15:

*** Kizlar şunu da belirtiyim, aramizda bisey olursa ileriye dönük birseyler olacak, ciddi bir iliski olur yani olursa:D

Zor olur muhakkak baslarda ama,zamanla birbirinizi tanidikca daha kolaylasacagini umuyorum,yanliz merak ettim,aileniz ciddi birseylar olmasina karsi cikar mi,yabanci birine kizlarini vermek isterler mi yani.

Yabanci sevgilisi/eşi olan varmi hanimlar ? :)

Benim suanda gorustugum biri var (evet evet o platonik sevdigim cocuuuuk !!!:oops:) görüşüyoruz şuanda, ben zaten hoslaniyodum, o da bana karsi bos degil sanirim konusuyoruz suan:KK22: ( o sorunlarımızı, engellerimizi aştik çok şükür :) )

Neyse benim aklimda bazi sorular var ama, simdi bi iliskimiz olsa bi turk gibi olmazki yani bilemiyorum... yani mesela ben trip yapiyosam biseye alindiysam bunu farkettiremiyorum, anlamiyo turk kizi tribindeno_O ya da ne biliyim ayy cok degisik ya nedense korkuyorum ben biraz bu iliskiden, yani nasil olucak bilmiyorum

Yabanci esi/sevgilisi olanlar bana bi yorum yapabilir mi? Ne gibi sorunlar yasadilar bana tavsiyeleri varmi?
(Not:görüştüğüm kişi müslüman, irkini soyleyemiyorum burdan, bilen arkadaslarim var yorumlarinda yazmazlarsa sevinirim:) )

Bu arada herkese mutlu yillar, umarim hersey gönlünüzce olur :KK15:

*** Kizlar şunu da belirtiyim, aramizda bisey olursa ileriye dönük birseyler olacak, ciddi bir iliski olur yani olursa:D

niye trip atma geregi duyuyorsunuz ki.Acik acik neyi sevip sevmediginiz söyleyin.öbüt türlüsü cok yorucu olmaz mi?

benim esim de yabanci.gayet normal anlasip gidiyoruz.ama sunu söylemeliyim ki ben zaten her seyi konusarak cözme yanlisiyim esim de öyle.sebepsiz kizip küsmeler ikimize göre de degil.

niye trip atma geregi duyuyorsunuz ki.Acik acik neyi sevip sevmediginiz söyleyin.öbüt türlüsü cok yorucu olmaz mi?

benim esim de yabanci.gayet normal anlasip gidiyoruz.ama sunu söylemeliyim ki ben zaten her seyi konusarak cözme yanlisiyim esim de öyle.sebepsiz kizip küsmeler ikimize göre de degil.

Ama hani bazi seyleri kendi anlasin istiyorum, kanimda kezolukta var galiba biraz engel olamiyorum:p
ozel degilse nereli esiniz ogrenebilir miyim?

Sorun olacagini sanmiyorum.
Benim esim yari italyan yari türk, simdiye kadar bir sorun olmadi
Etrafimdada yabanciyla evli cok kisi var , hepsi mutlu mesut yasiyorlar :)

Triplerine felanda yakinda alisir meraklanma :)

Zor olur muhakkak baslarda ama,zamanla birbirinizi tanidikca daha kolaylasacagini umuyorum,yanliz merak ettim,aileniz ciddi birseylar olmasina karsi cikar mi,yabanci birine kizlarini vermek isterler mi yani.

Aslinda ben anneme biraz citlatmistim boyle boyle biri var hoslaniyorum diye, kotu bi tepki vermedi ama pek istemiyoda bilemiyorum, zaten ikimizde universite okuyoruz suanda okul bitmeden ciddi bi adim atmayiz ama ikimizde olursa ciddi bir iliski olsun taraftariyiz

turk kizi tribi ne ki
2 erkek arkadasim olmustu 20 li yaslarda ikiside almandi
turk olmayan erkeklerde erkek yani ayri bir cins degil

Tabiki oyle ama ortada kültür ve dil gibi büyük farklılıklar var, benim a dedigimi b anlayabiliyor anlatabiliyor muyum
O acidan sordum ben

Sorun olacagini sanmiyorum.
Benim esim yari italyan yari türk, simdiye kadar bir sorun olmadi
Etrafimdada yabanciyla evli cok kisi var , hepsi mutlu mesut yasiyorlar :)

Triplerine felanda yakinda alisir meraklanma :)

Haha sizinki alisti mi ,e iyiymis :KK53:
bunalmiyomu ama biz biraz nazli niyazli oluyoruzya:D

Back
X