• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabanci biriyle birlikte olmak

Konu acmıstın hatırlıyorumm.
Kız nasıl yaptın,nasıl geldin buralara:KK53:

Tinaklarimla kaza kaza geldim bu gunlere, cok ugrastim :KK53::KK53:

Ay valla bende bilmiyorum aslinda ben pek bisey yapamdim umudum yoktu en son olmaz bu is arkadas kalalim diyodu simdi bakiyorum mesaj ustune msj sosyal medyadan gonderme yapmalar filan:p:D

nasıl? nasıl yaptın? tavsiye istiyorum :KK45:

Soyle yaptimmm o dahil herkes benim ondan hoslandigimi ogrendiii çenemin tutamadigim için:D sonracigima bende tamam ulan seviyosak seviyoruz dedim bana arkadas kalalim olmaz bu is dedi hay hay dedim icim yana yana(gururdan ödün vermek yok:p) hic ustune dusmedim o yazdiysa yazdim ya da cok nadir ben yazdim konusmak icin ama sarkmak yok:p
simdi o arkadas kalalim diyen cocuk msjlar üstüne msjlar atiyo sosyal medyadan gondermeler filan yapiyo:KK30:

Yani özetle, "vur kaç" :KK8:

Canm surunuyo sadece baska gelisme yok yeni bi yalana gucum yok cunku..
Ohh harika sürünsün pislik, daha çok sürünür inşallah
yani buna da tam rahat batti denir, bukadar guzel bir iliskide nasil boyle bir hata yapabilri bir insan ya
neyse bu konuyu kapatıyoruz, sende aklina getirip üzme kendini, demekki hayirli değilmiş senin icin hani diyoruz ya burda ya evli olsaydiniz öyle aldatsaydi daha da zor olurdu senin icin, bitti gitti diyelim yeni bir sayfa ac sende güzel günler seni bekliyor insallah:D

İnşallah bichorichorşey daha post: 38627082, uğurlu yi: 606937"]Ohh harika sürünsün pislik, daha çok sürünür inşallah
yani buna da tam rahat batti denir, bukadar guzel bir iliskide nasil boyle bir hata yapabilri bir insan ya
neyse bu konuyu kapatıyoruz, sende aklina getirip üzme kendini, demekki hayirli değilmiş senin icin hani diyoruz ya burda ya evli olsaydiniz öyle aldatsaydi daha da zor olurdu senin icin, bitti gitti diyelim yeni bir sayfa ac sende güzel günler seni bekliyor insallah:D[/QUOTE]
İnsallah bitanm her sey daha iyi olucak 2015 ugurlu yilim olucak;)

Soyle yaptimmm o dahil herkes benim ondan hoslandigimi ogrendiii çenemin tutamadigim için:D sonracigima bende tamam ulan seviyosak seviyoruz dedim bana arkadas kalalim olmaz bu is dedi hay hay dedim icim yana yana(gururdan ödün vermek yok:p) hic ustune dusmedim o yazdiysa yazdim ya da cok nadir ben yazdim konusmak icin ama sarkmak yok:p
simdi o arkadas kalalim diyen cocuk msjlar üstüne msjlar atiyo sosyal medyadan gondermeler filan yapiyo:KK30:

Yani özetle, "vur kaç" :KK8:

yaa çok heyecanlandım kızım şimdi :KK53:
ben vurdum şimdi hiç umursamıyor gibi yapıyorum ve pazartesi dersimize gelecek
içim pır pır :KK53::oops:
benim dediğim de türk değil bu arada
demek ki olabiliyormuş sonradan da :KK16:

Hiç yabancı biriyle ilişki yaşamadım ama arkadaşım çok var ve özellikle akdrniz ülkeleriyle karakter olarak aynı gibiyiz,seninki nereli bilmiyorum ama.Olur neden olmasin ki yeter ki aşk olsun:KK76:

Yabanci sevgilisi/eşi olan varmi hanimlar ? :)

Benim suanda gorustugum biri var (evet evet o platonik sevdigim cocuuuuk !!!:oops:) görüşüyoruz şuanda, ben zaten hoslaniyodum, o da bana karsi bos degil sanirim konusuyoruz suan:KK22: ( o sorunlarımızı, engellerimizi aştik çok şükür :) )

Neyse benim aklimda bazi sorular var ama, simdi bi iliskimiz olsa bi turk gibi olmazki yani bilemiyorum... yani mesela ben trip yapiyosam biseye alindiysam bunu farkettiremiyorum, anlamiyo turk kizi tribindeno_O ya da ne biliyim ayy cok degisik ya nedense korkuyorum ben biraz bu iliskiden, yani nasil olucak bilmiyorum

Yabanci esi/sevgilisi olanlar bana bi yorum yapabilir mi? Ne gibi sorunlar yasadilar bana tavsiyeleri varmi?
(Not:görüştüğüm kişi müslüman, irkini soyleyemiyorum burdan, bilen arkadaslarim var yorumlarinda yazmazlarsa sevinirim:) )

Bu arada herkese mutlu yillar, umarim hersey gönlünüzce olur :KK15:

*** Kizlar şunu da belirtiyim, aramizda bisey olursa ileriye dönük birseyler olacak, ciddi bir iliski olur yani olursa:D
Turk kizinin tribini turk erkekleri bile cozemedi be yavrum :KK70:

Tinaklarimla kaza kaza geldim bu gunlere, cok ugrastim :KK53::KK53:

Ay valla bende bilmiyorum aslinda ben pek bisey yapamdim umudum yoktu en son olmaz bu is arkadas kalalim diyodu simdi bakiyorum mesaj ustune msj sosyal medyadan gonderme yapmalar filan:p:D

Hahahaha hadi hayırlı olsunnn:KK54:
Darısı da diger bakısangillere:KK51:

yaa çok heyecanlandım kızım şimdi :KK53:
ben vurdum şimdi hiç umursamıyor gibi yapıyorum ve pazartesi dersimize gelecek
içim pır pır :KK53::oops:
benim dediğim de türk değil bu arada
demek ki olabiliyormuş sonradan da :KK16:

Yani dusun benimki turk degildi ise yaradi, sende neden ise yaramasin:KK8:

Nasil vurdun bu arada, bak vur dediysek öldürme tabi tam kararinda vur :KK53:

Hiç yabancı biriyle ilişki yaşamadım ama arkadaşım çok var ve özellikle akdrniz ülkeleriyle karakter olarak aynı gibiyiz,seninki nereli bilmiyorum ama.Olur neden olmasin ki yeter ki aşk olsun:KK76:

Bizimde kulturler yakin sayilir, biraz kafalarimiz farkli ama :KK51:
ay dimi yeterki gonuller bir olsun:KK49:

Daha önce de bu tarz bir konun vardı. Bence sana olsa olsa Türk erkeği olur, yazım şeklinden bunu anladım. Hatta adam Müslüman olmasaydı kafandan eleyecektin. Dil bilmeyen biri için fazla hayalperestsin.

Yani dusun benimki turk degildi ise yaradi, sende neden ise yaramasin:KK8:

Nasil vurdun bu arada, bak vur dediysek öldürme tabi tam kararinda vur :KK53:

ben de bakıyordum facebooktan ekledim ama tanımadı sanırsam annemin fotosu vardı o sanmış olabilir mi :KK12:
bu pazartesi azıcık işşve cilve yapayım diyorum :oops:

Daha önce de bu tarz bir konun vardı. Bence sana olsa olsa Türk erkeği olur, yazım şeklinden bunu anladım. Hatta adam Müslüman olmasaydı kafandan eleyecektin. Dil bilmeyen biri için fazla hayalperestsin.

Din, dil, irk benim icin onemli degil, onemli olsa hic boyle biseye kalkismazdim. Yanlis tanimissiniz/anlamissiniz
dil bilmiyorum degil, dil ogreniyorum suanda ve anlasabilecek kadar var ki anlasabiliyoruz (kendisi hic turkce bilmiyor)
tesekkurler yorumunuz icin

ben de bakıyordum facebooktan ekledim ama tanımadı sanırsam annemin fotosu vardı o sanmış olabilir mi :KK12:
bu pazartesi azıcık işşve cilve yapayım diyorum :oops:

Hiii kabul etmedi mi arkadaslik isteginio_O
belkide oyle sanmistir ama bu tam vurmak oluyomuki bilemedim, normalde muhabbetiniz varmiydi?
Yap yap isve cilve yap ama havalida ol oyle ustune düşmeden, bakalim neler olucek:KK49::KK49:

Back
X