• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabanci biriyle birlikte olmak

Hiii kabul etmedi mi arkadaslik isteginio_O
belkide oyle sanmistir ama bu tam vurmak oluyomuki bilemedim, normalde muhabbetiniz varmiydi?
Yap yap isve cilve yap ama havalida ol oyle ustune düşmeden, bakalim neler olucek:KK49::KK49:

çok heyecan yapmadın mı ya :o

çok heyecan yapmadın mı ya :eek:
Yapmaz miyim normalde denk gelince suratına bakamiyorum :KK53: internetten konusmak rahat tabi, belkide oyuzden Cocuk celiskiye dustu yav acaba kizlar mi karisti yanlis kisiylemi konuşuyorum diye dusunurken girdim aklina :KK53:
anladıgim kadariyla sen utanicaksin ozaman hiç cilve milve deneme sonra cok egreti duruyo,:KK53: sen suan sadece goz kontagi kurmaya calis simdili boyle git:KK49::KK49::KK49:

Yapmaz miyim normalde denk gelince suratına bakamiyorum :KK53: internetten konusmak rahat tabi, belkide oyuzden Cocuk celiskiye dustu yav acaba kizlar mi karisti yanlis kisiylemi konuşuyorum diye dusunurken girdim aklina :KK53:
anladıgim kadariyla sen utanicaksin ozaman hiç cilve milve deneme sonra cok egreti duruyo,:KK53: sen suan sadece goz kontagi kurmaya calis simdili boyle git:KK49::KK49::KK49:

aslında utanmazdım ama unutmuşum ben bu işleri çok uzun zaman oldu böyle ilk flört işlerine girişmeyeli :oops:

ben cevap yazacak bir soru göremiyorum
sen muradına ermişsin, gelip bunu duyuruyorsun (konuşmak da muradına ermekse)
görmemişin yabancı konuştugu olmuş, kırk konu açmış yine doyamamış

Hahahhaha, ya diyelimki oyle ne guzel iste niye bunu dert ettinizki birisinin mutlulugu sizi niye geriyo neden boyle bi yorum yapma ihtiyaci duydunuz?

bu arada konuya mesajım, yabancı birlikteliklerinin daha güzel olduğu yönünde, kültürel geleneksel konulara, din farklılığına kafayı takmayanlar için tabii

Canım bende de var bi bakışangil yabancısı :) tabi biz bi kaç adım ilerledik, merak etme yakında senin tribini anladığı gibi kendide trip atacak.. :)
Benim ki başka bi erkekle herhangi birşey konuştuğumu görsün bi ondaki tribi gör güzel oluyor ama.. :)

ben cevap yazacak bir soru göremiyorum
sen muradına ermişsin, gelip bunu duyuruyorsun (konuşmak da muradına ermekse)
görmemişin yabancı konuştugu olmuş, kırk konu açmış yine doyamamış
Tabi siz arkadaşımızı küçüklüğünden beri tanıyıp hemen pikolojik analizini yaptığınız için çat diye anladınız durumu
nasıl bir önyargı bu
çok rahatsız edici gerçekten...
isteyen istediğini anlatmakta özgür öyle değil mi
sizi neden rahatsız ettiyse...

Canım bende de var bi bakışangil yabancısı :) tabi biz bi kaç adım ilerledik, merak etme yakında senin tribini anladığı gibi kendide trip atacak.. :)
Benim ki başka bi erkekle herhangi birşey konuştuğumu görsün bi ondaki tribi gör güzel oluyor ama.. :)
Ay gerçekten mi hahah süpermiş :D özel olmazsa nereli sizinki :))

Tabi siz arkadaşımızı küçüklüğünden beri tanıyıp hemen pikolojik analizini yaptığınız için çat diye anladınız durumu
nasıl bir önyargı bu
çok rahatsız edici gerçekten...
isteyen istediğini anlatmakta özgür öyle değil mi
sizi neden rahatsız ettiyse...

Böyle tipler hep var burda akıştım artık, arkadasıda ilk defa görüyorum ama beni çok iyi takip etmiş maşallah, hayranlarım çıkıyo ortaya:D

Canım söylemesem kırılmazsın umarım..diğer konularımda kendimi o kadar açık ettim ki birinin tanıması an meselesi :) ama özelden birşeyler sormak istersen yazabilirsin...

Canım söylemesem kırılmazsın umarım..diğer konularımda kendimi o kadar açık ettim ki birinin tanıması an meselesi :) ama özelden birşeyler sormak istersen yazabilirsin...
Anlıyorum seni bende oyuzden yazmadım benimkinin ırkını:) özelden bana yazarsan çok sevinirim , ona göre bişeyler sormak istiyorum çünkü sana Hoppa

Kızlar şarjım bitiyo çıkıcam birazdan,
Buarada gelişmeler olursa hava atmalarıma(!), görmemişliklerime(!) devam edicem, tutamıyorum kendimi huyum kurusun:p

Back
X