- 16 Nisan 2010
- 252
- 134
- 323
Merhaba kızlar size bir sorum var. acaba eşi/sevgilisi başka ülkeden başka dinden olanlar var mı ? şöyle ki şu an sadece sevgiliyiz ama fikir almak istedim. çekirdek ailelerimiz biliyor , ama genel büyük aileye bakacak olursam tepki gösterecek ve çok değer verdiğim bir sürü akrabam var. bir de sevgilim aramızın hiç iyi olmadığı komşumuzdan diyelim, hatta başlıktaki dizi gibi, anlamışsınızdır :)
Hem dini açıdan farklılık hem de yıllardır sürekli krizde olmamız işimizi iyice zorlaştırıyor, benim akrabalarımdan da tepki gösterecek insan çok . Kimseyi de üzmek kırmak istemem . Ben takmıyorum şahsen farklılıkları ama işler ciddileşirse nasıl ilerlememiz gerekir onu bilemiyorum,yorumlarınızı bekliyorum
Hem dini açıdan farklılık hem de yıllardır sürekli krizde olmamız işimizi iyice zorlaştırıyor, benim akrabalarımdan da tepki gösterecek insan çok . Kimseyi de üzmek kırmak istemem . Ben takmıyorum şahsen farklılıkları ama işler ciddileşirse nasıl ilerlememiz gerekir onu bilemiyorum,yorumlarınızı bekliyorum