Yabancı Damat :)

Ben yunan/rum olduğunu anlamadim bile. Trnin iyi olduğu komşusu varmi? :)
valla şu an onlarla sorunumuz bile yok daha büyük dertler var ülkemizin başında :) onların tek iyi olmadığı ülke biziz herhalde arnavutlukla beraber .
 
Valla eğer damat Balkalardansa, biraz vakit ver ailen görecek ne kadar bize benzediğini. Türklerin etkisi ile kültürleri, yemekleri, huyları bize çok benzer. Benim Bulgar akrabalarım var babaanne tarafından, Bulgarca konuşup haç takmasalar Türk bunlar dersin. Eğer din problem olmayacaksa (bence olmamalı) zamanla alışacaklardır birbirlerine.

Hem ırkçılık yapmayın, sizin aileniz Windsor soyundan mı da yabancı damatı beğenmiyor, problem çıkartıyor? :KK70:
ırkçılık yaptığımı nerden çıkardınız ırkçı olsam niye başka bir ülkeden birine aşık olayım :) valla bizim ülkenin hristiyan versiyonu gibiler . benim için din sıkıntı değil zaten olsa dediğim gibi sevmezdim. 2imizin ve çekirdek ailelerin hiçbir sıkıntısı yok konuyla alakalı ,sadece yakın bir kaç akrabam sıkıntı çıkaracak gibi özellikle din açısından sormamın amacı kavga gürültü olmadan nasıl kabul ettirebilirim üzerineydi
 
valla şu an onlarla sorunumuz bile yok daha büyük dertler var ülkemizin başında :) onların tek iyi olmadığı ülke biziz herhalde arnavutlukla beraber .

Yok canim. Ben almanyadayim. Almanlarda onlari sevmiyor... dilenci diyorlar :) gerci almanlar kimseyi sevmiyor ama neyse
 
Back
X