Arkadaşlar merhaba, bu seferki konu benimle ilgili değil kardeşimle ilgili.
Sadece tecrübeli kadınlardan fikir alma amaçlı soruyorum.
Kardeşimin sevgilisi yabancı, Türk değil. Birbirlerini seviyorlar, biz de destekliyoruz ailece sıkıntı yok. Bizim sorumuz şu yakın kültürlerden değiliz, yani iş evliliğe gidiyor nasıl yapacağız kimsenin fikri yok. Gençler mutlu önemli olan o zaten de böyle yabancı eşi olan varsa bir süreci anlatabilir mi?
Dip not: keşke ben de yabancıyla evlenseydim, Türk erkekleri annelerinin eteğinden ayrılamıyorlar maalesef. Kendi kurdukları yuvaya sülalelerini taşımaya çalışıyorlar. Neyse.
Benim esim yabanci,kulturlerimiz taban tabana zit.
10 yillik evliyiz.
Turkiyedeki dugune esimin tarafindan 11 kisi geldi, biz 350 kisiydik, oyuzden dugun masraflarini babam karsiladi.
Taki olarak 1000 liralik incecik bi taki seti almistim, sakliyorum kizima hatira birakirim diye.☺
Gelinligimi esim aldi, bizde onun damatligini aldik.
Ailesi altin vs takmadi, esimin cebine para koymuslar masraflar icin.
Dugunde sabaha kadar oynaya oynaya olmustuk, cok guzeldi

Ben esimin pesinden onun yasadigi ulkeye geldim tabi.. iste asil zurnanin zirt dedigi yer orasi..

Ozlem illaki oluyor.
Ben cok fena bunalima girmistim, kisin burnumu pencereden uzatamiyordum, surekli yatiyordum, cok soguk ulke cunku..
Simdi alistim tabi hatta sicaga gelemez oldum ☺
Bu arada insan evlenirken yabanciyla evlendim saniyor ama erkek gercekten heryerde ayni,isin icine girince, bende etraftan corap topluyorum

Kiskancligiyla ugrasiyordum ozellikle cocuklar yokken