Yabancı eşten avukatsız anlaşmalı boşanma

sevvvvilll

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
905
Puanlar
18
Öncelikle 4 senelik evliyim ve bir kızım var 2 yaşında. Yabancı uyruklu eşimle türkiyede evlendik sonunda anlaşmalı boşanmayı kabul etti .avukata ödeyecek param yok hoş olsa da o şahsiyetsiz için Tek bir kuruş harcamam. Prosedür nasıl olmalı daha önce böyle boşanan var mı yardımcı olur musunuz .not eşim kendi ülkesinde yaşıyor

Hangi ilde yaşıyorsunuz oranın barosuna gidip adli yardım talep edin.Gerekli evrakları vs.orada söylerler size.Boşanma zaten çok komplike bir hukuki işlem,bir de işin içinde yabancılık unsuru varken kesinlikle avukatsız hareket etmenizi tavsiye etmem.

Bir de aileme yük olmak istemiyorum zaten kızımın ve benim tüm masraflarımı onlar karşılıyor ne gibi bir yol izlemem lazım

Baro dan avukat talep edebilirsiniz

Evet hata yapmak istemiyorum zaten sırf boşanma için gelecek pürüz çıksın istemiyorum. Adli yardım yani ücretsiz avukat desteği ben çalışmadığım için kesin çıkar mı

Peki teşekkürler ilk önce baroya başvuracağım inşallah yardımcı olurlar da bir an önce bu kabus biter

Üzerinizde kayıtlı ev araba falan da yoksa çıkar diye düşünüyorum ama ben şu an serbest avukatlık yapmadığım için adli yardım şartlarını tam olarak bilmiyorum,baroyla konuşmanız en iyisi.

Üzerinizde kayıtlı ev araba falan da yoksa çıkar diye düşünüyorum ama ben şu an serbest avukatlık yapmadığım için adli yardım şartlarını tam olarak bilmiyorum,baroyla konuşmanız en iyisi.
Hayır üzerime hiç bir mal mülk yok inşallah başvuru yapacağım

Boş ver kardeşim nereli olduğu inan hiç önemli değil insan bile olmayı beceremeyen birisi
boşanma aşamasındakiler için bu genel zaten kimse sevdiği en azından çıkar sağlayabileceği birinden kurtulma istemez. Çifte vatandaş olunabilecek bir yer mi (çocuk açısından) merak etmiştim.

boşanma aşamasındakiler için bu genel zaten kimse sevdiği en azından çıkar sağlayabileceği birinden kurtulma istemez. Çifte vatandaş olunabilecek bir yer mi (çocuk açısından) merak etmiştim.
Anladım şöyle söyleyim şu an yaşadığı ve vatandaşı oldugu ülkenin çocuğuma extra bir katkısı yok .zaten sizin düşündüğünüz kadar bile kendi çocuğunu düşünmeyen birisi en son çocuğunu 40 günlükken gördü yüz yüze olarak

Avrupaliyla evlenen zaten yaziyor hep. Belirtilmediginde otomatik ortadogu, suriye filan oldugunu düsunuyorum.
Umarim sorunsuz boşanirsiniz konu sahibi, avukat saglanir diye dusunuyorum.

Eşinin gelmesi gerek protokolü chat gpt hazırlar tercüman bulman lazım ama diğer ülkede evlilik tanınıyor mu bu biraz zor

Avrupaliyla evlenen zaten yaziyor hep. Belirtilmediginde otomatik ortadogu, suriye filan oldugunu düsunuyorum.
Umarim sorunsuz boşanirsiniz konu sahibi, avukat saglanir diye dusunuyorum.
Teşekkür ederim yardımcı olan ve iyi dilekleriniz sunan arkadaşlara yok arap kökenli ama şu an yaşadığı ülke farklı ileride işi dolayısıyla iyi bir vatandaşlık alabilir ama ondan gelecek hayr Allahtan gelsin

`