- Emoji Skoru
- 905
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi sevvvvilll
-
Evet hata yapmak istemiyorum zaten sırf boşanma için gelecek pürüz çıksın istemiyorum. Adli yardım yani ücretsiz avukat desteği ben çalışmadığım için kesin çıkar mıHangi ilde yaşıyorsunuz oranın barosuna gidip adli yardım talep edin.Gerekli evrakları vs.orada söylerler size.Boşanma zaten çok komplike bir hukuki işlem,bir de işin içinde yabancılık unsuru varken kesinlikle avukatsız hareket etmenizi tavsiye etmem.
Hayır üzerime hiç bir mal mülk yok inşallah başvuru yapacağımÜzerinizde kayıtlı ev araba falan da yoksa çıkar diye düşünüyorum ama ben şu an serbest avukatlık yapmadığım için adli yardım şartlarını tam olarak bilmiyorum,baroyla konuşmanız en iyisi.
Boş ver kardeşim nereli olduğu inan hiç önemli değil insan bile olmayı beceremeyen birisiHangi ülkede vatandaşı?
boşanma aşamasındakiler için bu genel zaten kimse sevdiği en azından çıkar sağlayabileceği birinden kurtulma istemez. Çifte vatandaş olunabilecek bir yer mi (çocuk açısından) merak etmiştim.Boş ver kardeşim nereli olduğu inan hiç önemli değil insan bile olmayı beceremeyen birisi
Anladım şöyle söyleyim şu an yaşadığı ve vatandaşı oldugu ülkenin çocuğuma extra bir katkısı yok .zaten sizin düşündüğünüz kadar bile kendi çocuğunu düşünmeyen birisi en son çocuğunu 40 günlükken gördü yüz yüze olarakboşanma aşamasındakiler için bu genel zaten kimse sevdiği en azından çıkar sağlayabileceği birinden kurtulma istemez. Çifte vatandaş olunabilecek bir yer mi (çocuk açısından) merak etmiştim.
boşanma aşamasındakiler için bu genel zaten kimse sevdiği en azından çıkar sağlayabileceği birinden kurtulma istemez. Çifte vatandaş olunabilecek bir yer mi (çocuk açısından) merak etmiştim.
Gelmesi mi gerek? Ne kadar net soylemissiniz bir de :)Eşinin gelmesi gerek protokolü chat gpt hazırlar tercüman bulman lazım ama diğer ülkede evlilik tanınıyor mu bu biraz zor
Teşekkür ederim yardımcı olan ve iyi dilekleriniz sunan arkadaşlaraAvrupaliyla evlenen zaten yaziyor hep.Belirtilmediginde otomatik ortadogu, suriye filan oldugunu düsunuyorum.
Umarim sorunsuz boşanirsiniz konu sahibi, avukat saglanir diye dusunuyorum.
yok gerekiyor net çünkü gelmezse anlaşmalı boşanamaz.Gelmesi mi gerek? Ne kadar net soylemissiniz bir de :)
Hayir gerek olmuyor.
Duruşma günü gelmesi gerekiyor diye biliyorum bende ama başka ne için gelmesi gerekiyorGelmesi mi gerek? Ne kadar net soylemissiniz bir de :)
Hayir gerek olmuyor.
ben ilk elden sahit oldum boyle bir olaya ama tamam sen hakli olyok gerekiyor net çünkü gelmezse anlaşmalı boşanamaz.
Evet gelmezse çekişmeliye dönermiş bende chatcpt ye sorduğumda böyle demiştiyok gerekiyor net çünkü gelmezse anlaşmalı boşanamaz.