Yabanci evlilik

souma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
5
0
36
İstanbul
merhaba arkadaslar,misirliyla evli olanlar varm???lutfen yazarmisiniz evliliginizden ve misirdaki yahatinizdan.

"Mısırlı" evleneceğin adamı ismi mi?
Tuhaf geldi de bana bir nesneden bahseder gibi yazmış olman..

Sen mi evleniceksin bu mısırlıyla?

"Mısırlı" evleneceğin adamı ismi mi?
Tuhaf geldi de bana bir nesneden bahseder gibi yazmış olman..

Sen mi evleniceksin bu mısırlıyla?

evet misirliyla evlenmegi dusunuyorum.ama ailem karsi cikiyor, korkulari var.misirda yasayan birisinin goruslerini almak isterdim.

merhaba arkadaslar,misirliyla evli olanlar varm???lutfen yazarmisiniz evliliginizden ve misirdaki yahatinizdan.

Aynı ilden hatta aynı ilçenin farklı köylerinden olan insanların bile yaşayış şekilleri farklıyken bir insan sadece yaşadığı ülke baz alınarak nasıl değerlendirilebilir?
Her memleketin iyisi, kötüsü olduğu gibi her yaşam alanınında olumlu olumsuz tarafları vardır.
Ben 1996 dan beri oturduğum mahallede sadece sokak değiştirdim, mahallenin ortasındayken üst tarafına taşındım ve memnun değilim, kaldı ki ülke değiştirmek... Forumda bildiğim kadarıyla yabancı ülkelerin paylaşım alanları var, oralara bir göz atın belki bir şeyler bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
misirli olsun alman olsun fransiz olsun aynidir canim bence... nede olsa yabanci ile evlilik oluyor ve ben pekm taraftar degilim acikcasi cünkü adetler degisik, aile baglari vs vs vs... düsün ondan sonra karar ver, hele ki ailen karsi cikiyorsa..

tesekkur ederim yorumlariniz icin. biliyorum her yerde iyiler de var kotuler de. 5 sene oldu tanisiyoruz ve gordugum kadariyla ailelerimizin tipi,kulturu hemen hemen ayni.onun ailesi de beni cok seviyor ve karsilikli saygi duyuyoruz.ben bunlari anliyorum da ailem anlamiyor.annem,kardesim kabullendi ama babam bir turlu anlamiyor.cok korkuyor benim icin.nasil anlatacam,nasil kabullendirecembilemiyorum.onun icin belki misirda yasayan birisiyle konusa bilirsem,hayatini misirda her seyin hic de televizyondaki kadar kotu olmadigini anlar diye dusunuyorum.ben zaten 3 senedir dusunuyorum.kendisi benim icin her seye razi,ailemin tum sartlarini kabul ediyor,benim icin her seyi yapmaya hazir,yapti bile hala da yapiyor...bilemiyorum artik.ben kararimi verdim bir tek babami nasil ikna edecem onu bilemiyorum...

Back
X