Yabanci Gelin...

_NiLy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
238
1
26
İngiltere
konuya nerden baslasam bilmiyorum ...
20 yasinda bi kizim.Bulgaristan dogdum buyudum,bulgarim ama Muslumanim ve turku'm ama ismim ve soy ismim arab ismim baba tarafimdan....
Ben turk veya musluman kulturuyle buyumedim Bulgar kulturuyle buyudum okudum okul olsun arkadaslarim hep bulgardi ve cok rahat buyudum , ve kendimi yari turk olsamda turk gibi hissetmiyorum hep bi yerimde Bulgarlik var o kisileri daha yakin goruyorum kendime :( ama turk arkadaslarimda var ama genelde avrupada buyumuslerle anlasa biliyorum turkiyedekilerle anlasamiyorum neden oldunu anlamiyorum ,bulgaristan cok rahat bi ulke benim ailemde oyle bana karismazlardi istedim giyerdim kizdan daha cok benim erkek arkadaslarim vardi ki cok iyi anlasirim neyse bazilariniz bilir bulgar ulkesi rusyaya ulkesine baglidir ve bu ulkenin kisileri genelde daha fazla kendi vatanindan kileri severler dier ulkedekilere farkli gorurler benim oyle sorunumvardi biraz astim ama cevremde olsun hep bi fakligim var turkce biliyorum turk tv izliyorum turk yemekte yapiyorum , sevgilimde turk benim ama bulgaristandan deil ,farkliyiz biraz ben cok yuz sac olsun giyime onem veririm ve kapali fazla giyemem,soguk bi insan oldumu soyluyorlar ki arkadas cevrem cok sicak kanli oldumu soyluyor uzaktan havali oldumu falan diyorlar ama deilim bunu nasil onleye bilirim... :43: 2 hafta sonra Turkiye gidicez ve tum ailesini gorucem ve beni begenmeye bilirler belki bilemiyorum da ben yabanci oldum icin onlara veya turk kizlarina benze
miyorum:ssz:, giyimimde... Nasil desem ben dusundumu direk soylerim cekinmem , yalan soyleyemiyorum,ve gecen yil turkiye gittimde bi magzadan canta alirken bile adam beni yabanci sandi turk konusunca cok sasirmisti:14:, yani turkiye YABANCI dusuyorumki sizler bilebilirsiniz sizce beni nasil bulurlar :30: ben cok topuklu giyen birisiyim birde makyaj falan saclarim siyah-mavili gozlerimi siyah yaparim fazla bu sizce normal gorebilirlermi:27:...
Yabanci gelin turkiyede nasil goruluyor:17:

Gerçekten acıdım sana. :)))) Söyleyecek kelimem yok.
O kadar vahim ki durum. :)))))

Bence beğenmez ailesi seni. Senin gibi üstün bir varlığı kabul edemezler.:1:

Ayrıca Türk kızı hiç makyaj yapmaz, asla havalı olmaz, bir şey demeye çekinirler, topuklu ayakkabı giyinmezler, siyah göz makyajı yapmazlar, saçını mavi siyaha boyayan da yoktur. :20: Yani aynen senin de tespit ettiğin gibi.

Sen apayrı bir varlıksın bunları düşününce. :31:

E seni nasıl kabul etsinler ki bu durumda söyle bakalım ? :ssz:

Son düzenleme:
sen buraya fazlasın güzelim ya biz hayatımızda topuklu görmediiiiiiiiiiiiiik makyajda yapmadııık hahhahaha:D

insan olalım önce yok yabancı yok türk değil.

Avatarına fotoğraflarını koymuştun.
Yadırganacak kadar farklı değilsin canım üzülme sakın..
Saçlarının siyah olması Türkiye'nin genelinde olan bir durum zaten.
Sadece fazla kilolarını vermen yeterli olacak.
Birde kendine güven biraz aşırı makyaj yapma.
Kayınvaliden seni yakın bulacaktır merak etme.

:27:

kizlar ben de Rusya'da yasayan bir Turk kiziyim
ve burada Turkiye'yi Turk kizlarini hic bilmiyorlar emin olun, onlara gore Turk kizlari kendileri gibi degiller, olamazlar!sus bilmezler, makyaj bilmezler, giyinmeyi bilmezler..daha neler var!!!!

ulkemizi oyle guzel temsil ediyoruz ki, ben ve Turk arkadaslarim, agizlari acik bize bakiyorlar..

malesef bir onyargi var ulkemizdeki insanlara karsi ve Turk erkeklerle o kadar iliskileri olmasina ragmen bu insanlarin ve her yaz tatile gelmelerine ragmen, hala onyargilari yenememisler ve hala kendi kaliplari icinde yasiyorlar.

canım artık orta yaşlı türk hatunları bile on numara giyiniyor,makyajsız çıkmıyorlar değil genç kadınlar giyinmesinler.sen Türkiyeyi ne zannettin be gülüm.siyah makyaj,mavi siyah saç nedir ki yani milleti kara çarşaflı falan mı zannediyorsun. Türk kızlarından farkın bunlar değil fedakarlığın ,emeğin,misafirperverliğin,sıcak kanlılığın olabilir ancak bunları kafaya tak türk kızları gibi iyi insan nasıl olabilirm diye düşün ki bu konulardaki eksiklerinin de farkındasın zaten.:ssz:

[sıze=2]konuya nerden baslasam bilmiyorum ...
20 yasinda bi kizim.bulgaristan dogdum buyudum,bulgarim ama muslumanim ve turku'm ama ismim ve soy ismim arab ismim baba tarafimdan....
Ben turk veya musluman kulturuyle buyumedim bulgar kulturuyle buyudum okudum okul olsun arkadaslarim hep bulgardi ve cok rahat buyudum , ve kendimi yari turk olsamda turk gibi hissetmiyorum hep bi yerimde bulgarlik var o kisileri daha yakin goruyorum kendime :( ama turk arkadaslarimda var ama genelde avrupada buyumuslerle anlasa biliyorum turkiyedekilerle anlasamiyorum neden oldunu anlamiyorum ,bulgaristan cok rahat bi ulke benim ailemde oyle bana karismazlardi istedim giyerdim kizdan daha cok benim erkek arkadaslarim vardi ki cok iyi anlasirim neyse bazilariniz bilir bulgar ulkesi rusyaya ulkesine baglidir ve bu ulkenin kisileri genelde daha fazla kendi vatanindan kileri severler dier ulkedekilere farkli gorurler benim oyle sorunumvardi biraz astim ama cevremde olsun hep bi fakligim var turkce biliyorum turk tv izliyorum turk yemekte yapiyorum , sevgilimde turk benim ama bulgaristandan deil ,farkliyiz biraz ben cok yuz sac olsun giyime onem veririm ve kapali fazla giyemem,soguk bi insan oldumu soyluyorlar ki arkadas cevrem cok sicak kanli oldumu soyluyor uzaktan havali oldumu falan diyorlar ama deilim bunu nasil onleye bilirim... :43: 2 hafta sonra turkiye gidicez ve tum ailesini gorucem ve beni begenmeye bilirler belki bilemiyorum da ben yabanci oldum icin onlara veya turk kizlarina benze
miyorum:ssz:, giyimimde... Nasil desem ben dusundumu direk soylerim cekinmem , yalan soyleyemiyorum,ve gecen yil turkiye gittimde bi magzadan canta alirken bile adam beni yabanci sandi turk konusunca cok sasirmisti:14:, yani turkiye yabancı dusuyorumki sizler bilebilirsiniz sizce beni nasil bulurlar :30: Ben cok topuklu giyen birisiyim birde makyaj falan saclarim siyah-mavili gozlerimi siyah yaparim fazla bu sizce normal gorebilirlermi:27:...
Yabanci gelin turkiyede nasil goruluyor:17:[/sıze]

canım benım bizim ülkemizde senden daha iyi giyinen,rahat olan,bakımlı bayanlar var merak etme :52:

Avatarına fotoğraflarını koymuştun.
Yadırganacak kadar farklı değilsin canım üzülme sakın..
Saçlarının siyah olması Türkiye'nin genelinde olan bir durum zaten.
Sadece fazla kilolarını vermen yeterli olacak.
Birde kendine güven biraz aşırı makyaj yapma.
Kayınvaliden seni yakın bulacaktır merak etme.

:27:

sevgilin ailesi zaten burda yasiyorlar... o yonde sorun yok.. 44 kiloyum cokmu zayifimki:ssz: yeni verdim kilolarimi zaten

canım artık orta yaşlı türk hatunları bile on numara giyiniyor,makyajsız çıkmıyorlar değil genç kadınlar giyinmesinler.sen Türkiyeyi ne zannettin be gülüm.siyah makyaj,mavi siyah saç nedir ki yani milleti kara çarşaflı falan mı zannediyorsun. Türk kızlarından farkın bunlar değil fedakarlığın ,emeğin,misafirperverliğin,sıcak kanlılığın olabilir ancak bunları kafaya tak türk kızları gibi iyi insan nasıl olabilirm diye düşün ki bu konulardaki eksiklerinin de farkındasın zaten.:ssz:

tv bazen diyorlar yani kotu sozler neyse ben anlatamiyorum kendimi cnm ... tskler yorumun icin

Son düzenleme:
Gerçekten acıdım sana. :)))) Söyleyecek kelimem yok.
O kadar vahim ki durum. :)))))

Bence beğenmez ailesi seni. Senin gibi üstün bir varlığı kabul edemezler.:1:

Ayrıca Türk kızı hiç makyaj yapmaz, asla havalı olmaz, bir şey demeye çekinirler, topuklu ayakkabı giyinmezler, siyah göz makyajı yapmazlar, saçını mavi siyaha boyayan da yoktur. :20: Yani aynen senin de tespit ettiğin gibi.

Sen apayrı bir varlıksın bunları düşününce. :31:

E seni nasıl kabul etsinler ki bu durumda söyle bakalım ? :ssz:

normal yorum yapamiyorsun herhalde:1: seninde ayricaligin bu olsa gerekk :1: ALAY ETMEK...
umarim birgun sen ALAY KONUSU OLMAZSIN:33:
sana cvb vermiycem TAKIL SEN HAVALARDA UC :1: BULUTUN ICINE GIRINCE ANLARSIN
Ayrica yukarda yazdinda sen oluyorsun cok havalisin topuklu giyersin makyaj en son modelini yaparsin sacinda DOGALSIZ SARISINDINDIR fln yani dimi dunyada yok senin gibi ....

Son düzenleme:
Konu sahibesinin talebi üzerine kapatılmıştır...

Back
X