konuya nerden baslasam bilmiyorum ...
20 yasinda bi kizim.Bulgaristan dogdum buyudum,bulgarim ama Muslumanim ve turku'm ama ismim ve soy ismim arab ismim baba tarafimdan....
Ben turk veya musluman kulturuyle buyumedim Bulgar kulturuyle buyudum okudum okul olsun arkadaslarim hep bulgardi ve cok rahat buyudum , ve kendimi yari turk olsamda turk gibi hissetmiyorum hep bi yerimde Bulgarlik var o kisileri daha yakin goruyorum kendime
ama turk arkadaslarimda var ama genelde avrupada buyumuslerle anlasa biliyorum turkiyedekilerle anlasamiyorum neden oldunu anlamiyorum ,bulgaristan cok rahat bi ulke benim ailemde oyle bana karismazlardi istedim giyerdim kizdan daha cok benim erkek arkadaslarim vardi ki cok iyi anlasirim neyse bazilariniz bilir bulgar ulkesi rusyaya ulkesine baglidir ve bu ulkenin kisileri genelde daha fazla kendi vatanindan kileri severler dier ulkedekilere farkli gorurler benim oyle sorunumvardi biraz astim ama cevremde olsun hep bi fakligim var turkce biliyorum turk tv izliyorum turk yemekte yapiyorum , sevgilimde turk benim ama bulgaristandan deil ,farkliyiz biraz ben cok yuz sac olsun giyime onem veririm ve kapali fazla giyemem,soguk bi insan oldumu soyluyorlar ki arkadas cevrem cok sicak kanli oldumu soyluyor uzaktan havali oldumu falan diyorlar ama deilim bunu nasil onleye bilirim...
2 hafta sonra Turkiye gidicez ve tum ailesini gorucem ve beni begenmeye bilirler belki bilemiyorum da ben yabanci oldum icin onlara veya turk kizlarina benze
miyorum
, giyimimde... Nasil desem ben dusundumu direk soylerim cekinmem , yalan soyleyemiyorum,ve gecen yil turkiye gittimde bi magzadan canta alirken bile adam beni yabanci sandi turk konusunca cok sasirmisti
, yani turkiye YABANCI dusuyorumki sizler bilebilirsiniz sizce beni nasil bulurlar
ben cok topuklu giyen birisiyim birde makyaj falan saclarim siyah-mavili gozlerimi siyah yaparim fazla bu sizce normal gorebilirlermi
...
Yabanci gelin turkiyede nasil goruluyor
20 yasinda bi kizim.Bulgaristan dogdum buyudum,bulgarim ama Muslumanim ve turku'm ama ismim ve soy ismim arab ismim baba tarafimdan....
Ben turk veya musluman kulturuyle buyumedim Bulgar kulturuyle buyudum okudum okul olsun arkadaslarim hep bulgardi ve cok rahat buyudum , ve kendimi yari turk olsamda turk gibi hissetmiyorum hep bi yerimde Bulgarlik var o kisileri daha yakin goruyorum kendime

miyorum

Yabanci gelin turkiyede nasil goruluyor