yabancı numaralardan gelen cevapsız çağrılar!!

Alweer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
1.378
698
323
Merhaba hanımlar,
Aslında dert değilde gıcık olduğum ve sinirlenmeye başladığım bir durum bu.Hergün en az 5 kez tanımadığım numaralardan çağrı geliyor, bazı nolar yurtdışı kodlu neyin nesi bu çözemedim.Birkaç kez geri aradım ya meşkul oluyor yada ulaşılamıyor.Size de oluyor mu böyle?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

+ 30 + 31 kodlu olanları açmayın ya da geri aramayın, dolandırcılık yapılan numaralar. Engelleyin o numaraları ben öyle yapıyorum.

+ 30 + 31 kodlu olanları açmayın ya da geri aramayın, dolandırcılık yapılan numaralar. Engelleyin o numaraları ben öyle yapıyorum.
değişik kodlu numaralar arıyor engel koyuyorum bende, fakat birkaç gündür türk numaraları arıyor ebgel koyuyorum yarım saat sonra başka bir numara arıyor😣

Canim senin yerinde olsam turkiyeye ait no larida aramam.

Annemin evinide ariyordu turk kodlu nunaralar. Geri aradigimizda arapca konusuuorlardi sanirimki suriyeliler.

Banada yabanci numaralardan çağrı geliyor sürekli çok sinir oldum artik engelliyorum baska numara onu engelliyorum bi baska numara...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neyin nesi olduğunu anlamıyorum dolandırıcılıkmı acaba?Eğer dolandırıcılık ise neden konuşmuyor geri aradım birkaç kez sırf anlamak için ama ulaşamıyorumda

Kaale bile almıyorum. Değil çağırı uzuun uzun çaldırsa bile açmıyorum..Engellemenin imkanı yok sanırım..

hanı eskıden bızı bırı arayınca,dakka kazanıyorduk ya..

sımdı sanırım onlarda bu uygulama var..netten aastırmıstım bu konuyu,cevaplar bu yondeydı..

sen o noyu gerı arayıp,konustukca..onlara kontur yuklenıyor..

bızde kucukken arabıstandakılerı arar dakka kazanırdık..

derken ordan bı turke rast gelip,samımı arkadaş olmuştuk..hatta kuzenımle sevgılı olmuşlardı..

çocukluk ıste:)

Zaten konuşmuyorlar özellikle +3'le başlayanlar, onların bi mesajına onay vermiş oluyorsun
Ya tl düşüyor ya faturaya yansıyor, Aman dikkat

bilmiyorum kızlar bugün ikitane numara yine aradı engel koyuyorum ama bir işe yaramıyor ,yenisi arıyor.Benim numaramı nerden buluyorlar acaba?

Var. Açmayın, kontör çalmak için yapılan bir uygulama sanırım, gerçek kişilerce yapılan çağrı olduklarını sanmıyorum. Gizli numaradan şikayetçiyseniz gizli numaraları bloke edebilirsiniz. Telefonunuz ne bilmiyorum ama rehbere kayıtlı olan numaralar dışındaki numaraları da engelleyen uygulama olduğunu duymuştum.
Şahsen ben rahatsız olmam, egomu yükseltiyorlar =) Arasın dursunlar.

Bana da çok geliyodu hem de gece yarısı falanda,kısa bi çağrı atip bırakıyolar meraklanıp arayın diye,Bulgaristanlı dolandırıcılarmış çoğu,karşılarına erkek çıkarsa bi kadın konuşuyomuş işte sınırda kaldık hiç paramız yok yardım edin gibi sözlerle kandırabildiklerini kandırıp yoluyorlarmış,öyle duydum yani..

bulgsristanlı dolandırıcıları çok iyi biliyorum canım ama beni bulgar nolar aramıyor bir iki kez sırf meraktan geri aradım ya meşkuldu yada ulaşılamıyordu bunu kim nasıl yapıyor bilmiyorum

beni de aynı şekilde arıyorlar defalarca. denk gelirsem meşgule atıyorum. hep engelliyorum bu tür noları ama sonu gelmiyor gerçekten. buna bir çözüm bulunması lazım artık. mesela yurtdışından aranmayı kapama/engelleme gibi birşey olsa. operatörler birşey yapmalı.

Benide kac aydir arayan bi numara var. Gecenlerde numarayi google de aradim anket yapan tiplermis. Hep ayni saatte iki üc defa ariyorlar. Ben cevap vermedikce her Allahin günü ariyolar. Bende dayanamdim artik engelledim. Bu seferde mailbox mesaji olarak gelmeye basladi. En sonunda numarayi spam olarak bildirdim. Ama hala aramaya calisiyorlar. Acaip sinir bozucu oluyor...

Para tuzağı açmayın aramayında açsanızda arasanızda para kazanıolar

Beggyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…