değişik kodlu numaralar arıyor engel koyuyorum bende, fakat birkaç gündür türk numaraları arıyor ebgel koyuyorum yarım saat sonra başka bir numara arıyor😣+ 30 + 31 kodlu olanları açmayın ya da geri aramayın, dolandırcılık yapılan numaralar. Engelleyin o numaraları ben öyle yapıyorum.
değişik kodlu numaralar arıyor engel koyuyorum bende, fakat birkaç gündür türk numaraları arıyor ebgel koyuyorum yarım saat sonra başka bir numara arıyor😣
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Var. Açmayın, kontör çalmak için yapılan bir uygulama sanırım, gerçek kişilerce yapılan çağrı olduklarını sanmıyorum. Gizli numaradan şikayetçiyseniz gizli numaraları bloke edebilirsiniz. Telefonunuz ne bilmiyorum ama rehbere kayıtlı olan numaralar dışındaki numaraları da engelleyen uygulama olduğunu duymuştum.Merhaba hanımlar,
Aslında dert değilde gıcık olduğum ve sinirlenmeye başladığım bir durum bu.Hergün en az 5 kez tanımadığım numaralardan çağrı geliyor, bazı nolar yurtdışı kodlu neyin nesi bu çözemedim.Birkaç kez geri aradım ya meşkul oluyor yada ulaşılamıyor.Size de oluyor mu böyle?
Var. Açmayın, kontör çalmak için yapılan bir uygulama sanırım, gerçek kişilerce yapılan çağrı olduklarını sanmıyorum. Gizli numaradan şikayetçiyseniz gizli numaraları bloke edebilirsiniz. Telefonunuz ne bilmiyorum ama rehbere kayıtlı olan numaralar dışındaki numaraları da engelleyen uygulama olduğunu duymuştum.
Şahsen ben rahatsız olmam, egomu yükseltiyorlar =) Arasın dursunlar.[/
her arayana engel koyuyorum ama malesef sonu yok ki bir süre sonra yenisi arıyor.
bulgsristanlı dolandırıcıları çok iyi biliyorum canım ama beni bulgar nolar aramıyor bir iki kez sırf meraktan geri aradım ya meşkuldu yada ulaşılamıyordu bunu kim nasıl yapıyor bilmiyorumBana da çok geliyodu hem de gece yarısı falanda,kısa bi çağrı atip bırakıyolar meraklanıp arayın diye,Bulgaristanlı dolandırıcılarmış çoğu,karşılarına erkek çıkarsa bi kadın konuşuyomuş işte sınırda kaldık hiç paramız yok yardım edin gibi sözlerle kandırabildiklerini kandırıp yoluyorlarmış,öyle duydum yani..
Merhaba hanımlar,
Aslında dert değilde gıcık olduğum ve sinirlenmeye başladığım bir durum bu.Hergün en az 5 kez tanımadığım numaralardan çağrı geliyor, bazı nolar yurtdışı kodlu neyin nesi bu çözemedim.Birkaç kez geri aradım ya meşkul oluyor yada ulaşılamıyor.Size de oluyor mu böyle?
Benide kac aydir arayan bi numara var. Gecenlerde numarayi google de aradim anket yapan tiplermis. Hep ayni saatte iki üc defa ariyorlar. Ben cevap vermedikce her Allahin günü ariyolar. Bende dayanamdim artik engelledim. Bu seferde mailbox mesaji olarak gelmeye basladi. En sonunda numarayi spam olarak bildirdim. Ama hala aramaya calisiyorlar. Acaip sinir bozucu oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?