Yabancı sevgili ve aile

meric28

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
14
5
6
35
İstanbul
Merhaba kızlar sizlere danışmak istiyorum benim 2 yıllık bir ilişkim var mutluyuz gayet her şey yerinde kendisi alman, sorum şu ki ben bi türlü aileme söyleyemedim o ise çoktan söyledi bi problemimiz olmadı ama şimdi insanlar senin ailem ne dedi diye sorunca bilmiyolar dediğimde sevgilim olayı onun kadar ciddiye almadığımı ya da ailemin çok tepki vereceğini düşünmeye başladı bu benim ilk kez sevgilimden bahsetmem olucak napmalıyım kızlar daha önce eşi/sevgilisi yabancı olanlar bunu nasıl çözdünüz?

Canım kendi aile yapın ile ilgili bir durum. Bu nedenle nasıl tepki vereceklerini önce senin kestirmen lazım. Ancak 2 yıllık bir ilişkiyi ailenden gizlemekle iyi yapmamışsın. Sonuçta ister Alman olsun ister Amerikan insan olduktan sonra sorun yok.

Canım kendi aile yapın ile ilgili bir durum. Bu nedenle nasıl tepki vereceklerini önce senin kestirmen lazım. Ancak 2 yıllık bir ilişkiyi ailenden gizlemekle iyi yapmamışsın. Sonuçta ister Alman olsun ister Amerikan insan olduktan sonra sorun yok.

Evet bence de aslında benim çekindiğim şey il kez sevgilimi paylaşmış olmak, yabancı olmasından ziyade. Babam sevgili konusunda klasik türk babası tavırlarında annem bir şey demez gibi geliyor 19 yaşındayım acaba küçüksün vs babam sorun çıkarır mı söylersem en azından şimdi rahat görüşüyoruz diyorum ama zamanı da geldi artık napsam karıştım kaldım :(

Aileni en iyi sen tanırsın.Şöyle derler böyle derler diyemem.Ama sevgilin ilişkinizden bahsetmemene bozulduğuna göre ciddi düşünüyor.2 yıl da uzun bir süre,seviyorum diyorsun ee daha ne bekliyorsun? Aşkın dili,rengi,ırkı,dini olmaz.

Aileni en iyi sen tanırsın.Şöyle derler böyle derler diyemem.Ama sevgilin ilişkinizden bahsetmemene bozulduğuna göre ciddi düşünüyor.2 yıl da uzun bir süre,seviyorum diyorsun ee daha ne bekliyorsun? Aşkın dili,rengi,ırkı,dini olmaz.

Yaşımız küçük olmasına rağmen evet ciddi düşünüyor çok olgun biri zaten kesinlikle senin gibi düşünüyorum belki de dediğim gibi beni ilk kez söylemek korkuttu.

Çok teşekkürler kızlar

Nedense Avrupali , Amerikali olunca baska asya ulkelerinden olunca ayri muamele gorebiliyorlar. Bu benim dusuncem degil, cevremde edindigim izlenimdir. Alman olduguna gore sorun cikmayabilir. :32:

Yaşımız küçük olmasına rağmen evet ciddi düşünüyor çok olgun biri zaten kesinlikle senin gibi düşünüyorum belki de dediğim gibi beni ilk kez söylemek korkuttu.

Çok teşekkürler kızlar

Bunda saklanacak bir şey yok.Annelerimiz babalarımız aşık olmadı mı sanki :1: Aksine yere daha sağlam basarsın.Daha çok gençsiniz.

Son düzenleme:
Bunda saklanacak bir şey yok.Annelerimiz babalarımız aşık olmadı mı sanki :1: Aksine yere daha sağlam basarsın.Daha çok gençsiniz.

Haklısın çok teşekkürler cesaret verdiğiniz zaman ayırdığınız için :)

Nedense Avrupali , Amerikali olunca baska asya ulkelerinden olunca ayri muamele gorebiliyorlar. Bu benim dusuncem degil, cevremde edindigim izlenimdir. Alman olduguna gore sorun cikmayabilir. :32:

Pek gözlemleme fırsatım olmadı, öyleyse de demek ki şanslı taraftayım :)

Canım daha küçüksün çok. İlişkini gizleme derim ben.

Evet bence de gizli işler hep daha karmaşık oluyor, teşekkürler :)

Canım, benim sevgilimde Orta Asyalı aslen. Abimde Orta Asyalı biriyle evlendi. Ailenin yapısını en iyi sen bilirsin. Ailenle en azından annenle açıkça bunları konuşmanı öneririm. Anlayış gösterirler umarım. Aşkın dil,dini,ırkı yoktur.

Son düzenleme:
Daha çok küçüksün 2 yıllık ilişki için. Söyleyşnce ne olacak hemen evlenecek misiniz? Bir de yurtdışında mı yaşıyorsunuz nerden buldun 17 yaşındayken almanı merak ettim açıkçası :26:

Ailen tepki verebilir. Ayakların yere basmadan böyle bir fikirle karşılarına çıkman zor. Yine de önce annene çıtlatmak zorundasın artık. 2 yıl olmuş. Büyük bir şey saklaman yanlış..

sadece iki kişi evlenmiyo malesef
ailelerin uyumu önemli ki sizin ailelerin arasında uçurum olcak
kendinizi ve ailenizi yıpratırsınız zamana bırakmalısın

Daha çok küçüksün 2 yıllık ilişki için. Söyleyşnce ne olacak hemen evlenecek misiniz? Bir de yurtdışında mı yaşıyorsunuz nerden buldun 17 yaşındayken almanı merak ettim açıkçası :26:

Ailen tepki verebilir. Ayakların yere basmadan böyle bir fikirle karşılarına çıkman zor. Yine de önce annene çıtlatmak zorundasın artık. 2 yıl olmuş. Büyük bir şey saklaman yanlış..

hayır evlenmeyeceğiz ama onun ailesi bana karşı çk yakın davranıyor bütün ailesini tanıdığım için arada onlar yanımdayken sizinkiler ne diyor diye sorduklarında bilmiyolar demem ortamda ister istemez bir bozulma yaratıyor. yurtdışında okuyorum ailem Türkiyede.

Canım, benim sevgilimde Orta Asyalı aslen. Abimde Orta Asyalı biriyle evlendi. Ailenin yapısını en iyi sen bilirsin. Ailenle en azından annenle açıkça bunları konuşmanı öneririm. Anlayış gösterirler umarım. Aşkın dil,dini,ırkı yoktur.

sen nasıl açmıştın konuyu tavsiye istesem?:34:

sadece iki kişi evlenmiyo malesef
ailelerin uyumu önemli ki sizin ailelerin arasında uçurum olcak
kendinizi ve ailenizi yıpratırsınız zamana bırakmalısın

aramızda uçurumlar yok farklar olunca da konuşup hallediyoruz, din, dil, köken konusunda şu ana kadar hiç bi saygısızlığımız uçurumumuz olmadı şimdilik en büyük fark benim aşırı titizliğim ve ayakabbı meselesi :)

Ayni yastayiz. Benimde sizden biraz daha uzun ilişkim var ben ilk babama söyledim benden önce o ailesine söylemişti biz Bulgaristan gocmeniyiz erkek arkadasim Trabzonlu babam ilkten sadece göçmen olsaydi daha iyi olurdu demişti aile yapinizi kendiniz bilirsiniz ama benimkiler hep başkasından duymak yerine benden duymak taraftariydilar o şekilde de oldu ben söyledim baskasi henüz görmedi bizi ama yinede sülale duymuş oldu bence yadirgarlar ama atlatirlar. Eğer gerçekten guveniyosaniz iliskinize o zaman söyleyin zaman içinde aile bilmesi çok sorumluluk yukluyo ve gerektiriyo :6:

Son düzenleme:
sen nasıl açmıştın konuyu tavsiye istesem?:34:

Biz 3 yıldır beraberiz. İlk flört ettiğimiz zamanlar direkt anlatmıştım anneme. Böyle görüştüğüm biri var diye. Şu an tüm ailem biliyor zaten. Anlayışla karşıladılar.

Son düzenleme:
hayır evlenmeyeceğiz ama onun ailesi bana karşı çk yakın davranıyor bütün ailesini tanıdığım için arada onlar yanımdayken sizinkiler ne diyor diye sorduklarında bilmiyolar demem ortamda ister istemez bir bozulma yaratıyor. yurtdışında okuyorum ailem Türkiyede.

Sen yurtdışındaysan ailenin hiçbir şekilde öğrenme ihtimali yok gibi duruyor. Eğer baban çok tepki verecek bir insansa şu an için onu böyle bir strese sokmaya değmez. Evet aşkın dini dili ırkı yoktur. Ama zamanı gelince evleneceğiniz zaman babayı hazırlamak daha doğru gibime geliyor.

Onun öncesinde annene mutlaka anlatmalısın. Annen derse ki baban da bilsin o zaman annen söyler.

Onun ailesi mutlu olsun diye kendini böyle bir strese sokmana gerek yok. Ailem yanımda olmadığı beni merak ediyorlar, söylersem akılları kalıcak sizi tanımadıkları için, benim adıma endişelenicekler gibi geçiştirebilirsin. Ve yine ailemle hiç böyle şeyler konuşmadım yanımda olmadıkları için söylemeye çok utanıyorum diyip gülerek geçiştirebilirsin.

Ayni yastayiz. Benimde sizden biraz daha uzun ilişkim var ben ilk babama söyledim benden önce o ailesine söylemişti biz Bulgaristan gocmeniyiz erkek arkadasim Trabzonlu babam ilkten sadece göçmen olsaydi daha iyi olurdu demişti aile yapinizi kendiniz bilirsiniz ama benimkiler hep başkasından duymak yerine benden duymak taraftariydilar o şekilde de oldu ben söyledim baskasi henüz görmedi bizi ama yinede sülale duymuş oldu bence yadirgarlar ama atlatirlar. Eğer gerçekten guveniyosaniz iliskinize o zaman söyleyin zaman içinde aile bilmesi çok sorumluluk yukluyo ve gerektiriyo :6:

Biz de aynı sorunu yaşadık. Göçmen ve geleneklerine bağlı bir aile. İçanadolulu damat. Çok bozulmuşlardı. :)

Biz de aynı sorunu yaşadık. Göçmen ve geleneklerine bağlı bir aile. İçanadolulu damat. Çok bozulmuşlardı. :)

:)) bizimkiler çok bozulmadi ben neden bilmiyorum kucuklugumden beri hep ben gocmenle evlenmicem diyodum :1:ne güzel evlenmissiniz Rabbim yuvanizi hayirli mutlu kılsın inşallah huzurunuzu daim kilsin :16: darisi basimiza :16:

Son düzenleme:
evet galiba ben de ilk olarak annemle başlayacağım işe, babam için süre var daha düşünüyorum, umarım annem de buna takıp, şimdi biz yokken ne yapıyodur diye düşünmez... teşekkürler tavsiyeleriniz ve zamanınız için hepinizin :34::16:

Back
X