Yabancı slow müzik arıyorum

Canım benim en beğendiğim sanatçıların slow parçalarından örnek verebilirim mesela;

Mariah Carey - Without You :2:
Lara Fabian Jet'aime :16:
Pink - Glitter In The Air (bu parçayı gerçekten severim) :31:
Queen - Bohemian Rhapsody (ilk üç dakikası harika bir karışık şarkıdır. 3 dakikası slow sonrasında rock,metal ne ararsan var parça uzun ve favorilerimden biri, benim için özel :))
Yruma - Edward's Lullaby (şarkı değil ama en sevdiğim duygu yüklü harikulade bir klasik parçadır ) :31:
Michael Jackson - Fall Again (Bu şarkının bende yeri hep ayrıdır, kesinlikle dinlemeni tavsiye ederim.
Cat Power - I Found A Reason (harika bir slow parça, hiç duymadığına eminim :))
Son olarak

Kelly Clarkson - Because Of You

Benden şimdilik bu kadar canım :3:

Canım benim en beğendiğim sanatçıların slow parçalarından örnek verebilirim mesela;

Mariah Carey - Without You :2:
Lara Fabian Jet'aime :16:
Pink - Glitter In The Air (bu parçayı gerçekten severim) :31:
Queen - Bohemian Rhapsody (ilk üç dakikası harika bir karışık şarkıdır. 3 dakikası slow sonrasında rock,metal ne ararsan var parça uzun ve favorilerimden biri, benim için özel :))
Yruma - Edward's Lullaby (şarkı değil ama en sevdiğim duygu yüklü harikulade bir klasik parçadır ) :31:
Michael Jackson - Fall Again (Bu şarkının bende yeri hep ayrıdır, kesinlikle dinlemeni tavsiye ederim.
Cat Power - I Found A Reason (harika bir slow parça, hiç duymadığına eminim :))
Son olarak

Kelly Clarkson - Because Of You

Benden şimdilik bu kadar canım :3:

bayıldım şarkılarına olanları indirdimmm ama şu Michael Jackson - Fall Again ve Cat Power - I Found A Reason hee bide Queen - Bohemian Rhapsody
bulamadım yaa :((((

Şöyle bir listem var:

Aerosmith - Angie
Aerosmith - I don't wanna miss a thing
Heart - Alone
Sinead O'Connor - Nothing compares to you
Roxette - It must have been love
The Bangles - Eternal flame
Whitesnake - Is this love

Hepsi klasiktir. Son dönemden ise Adele - Someone Like You ve diğer tüm şarkıları :)

digitürk varsa eğer 422.kanal songs of love

hem şarkıcı hem de şarkı adı veriyor

muhteşem parçalar var tavsiye ederim beğendiklerinden sonsuz bi albüm yapabiliyorsun

Lana Del Rey-Born to Die
Lana Del Rey-Blue Jeans
Lana Del Rey-Summertime Sadness

Son bikaç gündür dinlemeye doyamadığım şarkılar, çok özel bi sesi var Lana Del Rey'in, tavsiye ederim.

james blunt ın bütüüüün şarkılarıı :16:
aselin debison- somewhere over the rainbow
fay wolf- god know
peter bradley adams - between us :42:

Back
X