yabancı soyad ve sınavlar

nurnurzinha

OL IZ VEL OL IZ VEL
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
556
16
68
Bursa
Merhaba hanimar.Aklimi okadar çok kurcalayan bir sey var ki içinden çikamadim.
Simdi benim evlilik düsündügüm biri var okadar ki ben evet desem 1ay sonra evleniyoruz.Ben önemli sinavlara girmeyi düsünüyorum hakimlik falan.Ya da baska sinavlar iste.Yabanci bir soyadim oldugu için mülakatlarda hemen elenir miyim? Ne düsünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Telefondan yazıyorum ve yazdıktan sonra okuyayım dedim okuyamadım.Türkçe karakterli yazınca benim telefondan okuyamıyorum umarım sizler okuyabiliyorsunuzdur

TEK ANLADIGIM yabancı bır soyadınız oldugu
benımde soyadım yabancı

hatta adımda mahkeme kararıyle turkcelestırıldı
soyadım hala yabancı yardımcı olabılırdım ama okuyamıyorum

sımdı anlamıs oldum evlenmek ıstedııgınız kısının soyadı yabancı
hakımlık sınavlarında elenırmısın bılemedım
baska sınavlardan kastın ne onu bılemedım ama elenmezsın dıye dusundum zor sordun

sanırım bu şekilde...

merhaba hanımlar aklımı o kadar çok kurcalayan birsey var ki içinden çıkmadım. şimdi benim evlilik düşündüğüm biri var. o kadar ki ben evet desem 1 ay içinde evleniyoruz. ben önemli sınavlara girmeyi düşünüyorum hakimlik falan. ya da başka sınavlar işte. yabancı soyadım olduğu için mülakatlarda hemen elenir miyim? ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar.Aklıma okadar çok kurcalayan birş;ey var ki içinden çkamadm.ş imdi benim evlilik düşündüğüm biri var okadar ki ben evet desem 1ay sonra evleniyoruz.Ben önemli snavlara girmeyi düşünùyorum hakimlik falan.Ya da başka sınavlar işte.Yabancı bir soyadm olduğu için mülakatlarda hemen elenir miyim? Ne düşünüyorsunuz? demek istemiş gayet rahat okudum

Ben okuyabildim sanırım sizin için düzeltip yazıyım :)

Merhaba hanımlar.Aklımı okadar çok kurcalayan bir şey var ki içinden çıkamadım. Şimdi benim evlilik düşündüğüm biri var okadar ki ben evet desem 1ay sonra evleniyoruz.Ben önemli sınavlara girmeyi düşünùyorum hakimlik falan.Ya da başka sınavlar işte.Yabancı; bir soyadım olduğu için mülakatlarda hemen elenir miyim? Ne düşünüyorsunuz?

canım bu sınava girmiş ve hatta bir çopk sınava girmiş,elenmiş biri olarak sana diyeceğim şu; türk soyadının olmasının hiçbir artısı yok, bu bir. ikincisi ise; referansın varsa olur. haaa tabi bi de nasip... soyadına takılmazlar merak etme, seviyorsan evlen...

uygulamada bişey olmaz merak etme bana güven. aç bakalım hakmlik sınavını kazananların isim listesine, çok var öyle yabancı isim. kanuni bir engel olmadıktan sonra komisyon takılmaz buna. sen yazılıyı kazanmaya ve esaslı bir referans bulmaya bak, geerisi fasso fisooooooooo

Referans diyerek kibar olmuşsunuz dedikleriniz çok doğru torpil yoksa olmaz zaten.

evlenme hakimlik kuzum panik yapma hakim olmadan evlenemiyor musun?
iş soyada mı bakıyor benim bildiğim nerenin vatandaşı olduğun ayrıca başvurudan sonra onlar kk ekstrelerinde dahil olarak kendileri inceliyor( 2 ay önce haber bülteninde çarpıcı idda) niye soyadını mesele yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…