Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende aynı durumdayım ve uzun zamamdır da bu böyle ne yazık ki.. eşimin bile başına heran bişey gelebilir diye içim içimi yiyor özellikle trafikte arkadan sellektör yapanlara yol vermesi gerektiği konusunda çok tartışıyoruz kimin ne olduğu belli değil ki
Biz kendimizi biliyoruz peki ya karşıdakini?
Dışarda değl evde bile korkuyrum dün zile biri bastım çocuktu yanmda 2 yşında kızım vardı bişey diycem dedi kpıya iyice yaklaştı hemn kapıyı kapttım ilk kez bı derece rahtsız oldum bri yaklaşınca snrada pişmam acaba skıntısı mı vardı dye bizleri bu hale getirip gölgemizden korkar hale getirenler utansın
Ben kapıcıya bile kapıyı açmıyorum yahu,arada sırada bişeyler tanıtmak için geliyorlar açmam hiç hatta yanlış daireye gelenlere bile aradığınız burda oturmuyor diyorum ve içeri geçiyorum hiç kapıyı açmadan. Bana ne.
Ben kapıcıya bile kapıyı açmıyorum yahu,arada sırada bişeyler tanıtmak için geliyorlar açmam hiç hatta yanlış daireye gelenlere bile aradığınız burda oturmuyor diyorum ve içeri geçiyorum hiç kapıyı açmadan. Bana ne.