• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancıysanız ve kendi ayaklarınız üzerinde durmanız gerekiyorsa..

Zaman kaybetmeden önce iş ara bence !

İşi bulduktan sonra ev arkadaşı da bulabilirsin daha kolay iş ortamından olur yada onların tanıdık birileri olur yardımcı olurlar diye düşünüyorum bu konuda
Ev konusuna gelince ev arkadaşını bulduktan sonra birlikte ararsınız hem ikinizin bütçesine göre hareket edersiniz, belli olmaz belki eşyalı güzel bir ev bulursunuz.
Kesinlikle iş bulmadan önce ev kiralamaya derim eviniz iş yerinize yakın olsun. İş hayatı yorucu bide üstüne ev le arasında çok mesafe olursa çok zorlanirsin staj da yapmamışsın o yüzden diyorum bütün zorluklar en baştan başlamasın pes etmeni istemiyorum çünkü :)
Baktin iş buldun ama arkadaş ve ev bulamıyorsun en yakın yurda yerleş bir sure icin buda iyi cozum olur
Morel oldunuz. Sağ olun.Yapıyorum başvurularımı İNŞALLAH hayırlısı :dua:

Ev arkadaşını okuldan , iş ortamından bul derim etraf it kopuk dolu.

İş konusunda, Rusçan varsa havada kapılırsın. Rusça bilen eleman arayan büyük şirketlere bak derim.

Ev arkadaşını okuldan , iş ortamından bul derim etraf it kopuk dolu.

İş konusunda, Rusçan varsa havada kapılırsın. Rusça bilen eleman arayan büyük şirketlere bak derim.
Bende öyle düşünüyordum, İngilizcem de var Rusçam da ama malesef kapan yok :))

Ne güzel, türkçemizi harika bir sekilde kullaniyorsun. Bende yurtdisindayim, yazi yazinca klavyede türkçe karakterlerin olmayisinin yanisira birde acaba ne hatalar yapiyorum bilmeden diye düsünmeden edemiyorum

Ne güzel, türkçemizi harika bir sekilde kullaniyorsun. Bende yurtdisindayim, yazi yazinca klavyede türkçe karakterlerin olmayisinin yanisira birde acaba ne hatalar yapiyorum bilmeden diye düsünmeden edemiyorum
Haha bende de aynı durum) teşekkür ederim :)

Back
X