- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #20.581
Merhabalar efenim
Haklıyım hayatım gereken neyse onu yaptım..
9 yıldır buradayım ilk defa böyle bir laf duydum..
Canımsın
Benim odamadımı vermem sana
Çok haklısın hem de. Bazı kelimeler vardır,affı yoktur. Hani bu kelime .alak .ptal gibi bir kelime değildi ki. Çok fenaydı.
Ben de açtım baktım,en sevdiğim şey olan geçmişi okumayı yapıyorum. O mesaja geldim,bi durdum,yok artık dedim
Herkesin hakkında hayırlısı.. Arkadaşımız bazı şeyleri daha iyi anlar diye düşünüyorum.
HanimKelesimiGetir
Nasıl? Nerde yoksun?Basit birşey değil bu megim,başkası olsa neler söylerdi varya yine ben kendimi frenledim burada..
Yaşının küçüklüğüne veriyorum bunu.çok daha dikkatli olur umarım bundan sonra..
Ama ben yokum artık ..
Noldu kim keleş ablami kizdirdiÇok haklısın hem de. Bazı kelimeler vardır,affı yoktur. Hani bu kelime .alak .ptal gibi bir kelime değildi ki. Çok fenaydı.
Ben de açtım baktım,en sevdiğim şey olan geçmişi okumayı yapıyorum. O mesaja geldim,bi durdum,yok artık dedim
Herkesin hakkında hayırlısı.. Arkadaşımız bazı şeyleri daha iyi anlar diye düşünüyorum.
HanimKelesimiGetir
Nasıl? Nerde yoksun?
Bende kibliyim ya hangi saygisiz soyleyin bakayimGörmem artık anlamında dedim buradayım yine merak etme:))
Oooohhhhhh rahatladım.Beni bırakıp gidiosun sandım.Görmem artık anlamında dedim buradayım yine merak etme:))
@GUBALAK_ banlandı zaten,gereken yapıldı cunyır.Bende kibliyim ya hangi saygisiz soyleyin bakayim
Gubalak kim ya
Bende kibliyim ya hangi saygisiz soyleyin bakayim
Oooohhhhhh rahatladım.Beni bırakıp gidiosun sandım.
Gitme olur muŞaka değil bak,ben de gelmem bi daha sen yoksan
Gordum şok oldum abla canini sıkma bizi birakma diye bir sey de yok ope ope getiririm buraya ❤Halloldu şekercim ..
Bırakmam canısı buradayım
Gordum şok oldum abla canini sıkma bizi birakma diye bir sey de yok ope ope getiririm buraya ❤
Unut seker ablamMesajları silinmiş zaten..
Şaka gbiydi resmen..
Unut seker ablam
Ya haketmek ne demek Ankım ya..Kinlenmem ama kırıldım resmen hak etmedim çünkü..
Ya haketmek ne demek Ankım ya..
Böyle bi laf hakedilir mi allah aşkına. Şaşırmış o!
Hayatım burası bir forum. Bu forumun kuralları var doğal olarak.Samimi olmaya çalıştı sert kayaya çarptı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?