- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #20.841
Oy oy oy
Hoş buldum tatlım naberr
Yarın inşallah canım yine de bu ay iyi idare ettim şükür sadece 1 gün ayrı kalcam sizden
Bende balım ama şimdide sen yoksun bak şu internetin azizliğine
Ben iyiyim şükür. Hem de uyudum uyandım güllere boyandım geldim,ayu kovalıcem geneHoş buldum tatlım naberr
Yarın gelecem inşallah canım.Bende balım ama şimdide sen yoksun bak şu internetin azizliğine
Ben özledim bile ÖzlemYarın inşallah canım yine de bu ay iyi idare ettim şükür sadece 1 gün ayrı kalcam sizden
Ben özledim bile Özlem
Tamam git gel çabuk çabuk bekliyorum güzel Özlemim benim
yarın olmuş bi bakmışsınyapmışım
Iyi geceler fıstıklarım canlarım kuzularim sevinç kaynaklarim iyiki varsınız sizi çok seviyorum
Internet paketim bitti gelemedim bugün yine de dayanamadım bi bakayım haber edeyim dedimyarın inşallah yenilenecek
Görüşmek üzere kendinize çok iyi bakınbeni de özleyin emiii
Oy oy oy
Melekim
Nereye gitti ki ozlem
Komik şirin kız bayılıyorum senin şu laflarınaÖzledim bile, hemencik gel
Sarı pisim boncuk gözlü meleğim
güzellik uykundan uyandın mı
Ne yerimmmmm var ya, bayılırım...denemiştim ilk kez, şekerli gibi gelmişti sokmamıştım ağzıma bi daha. Sonra ısrar neticesinde yedim, bardak mısırsız geçen günlerime laneeeeedddddddettim
Int paketi bir zorunlu ayrılık daha yaşatıyor bize cunyırımMelekim
Nereye gitti ki ozlem
Komik şirin kız bayılıyorum senin şu laflarınademek laneeeeddddettim heee
Yapma ya onunki 25inde yenileniyordu bugun yaniInt paketi bir zorunlu ayrılık daha yaşatıyor bize cunyırım
Yarın burdayım dedi inşallahYapma ya onunki 25inde yenileniyordu bugun yaniTriplimelek Megi dimi balım
Bende çok özledim şükür hasret bitti ay bir ay oldu resmen yaaBen iyiyim şükür. Hem de uyudum uyandım güllere boyandım geldim,ayu kovalıcem gene
Seni çok özledim obabaşısı @Papatya gelini
Miyuuuwww ne şeker oluyosundur kesssinnHe bazen ben de kendime çok gülüyom, dönüp okuyup yine gülüyombi de öyle yazarken mimiklerimi görsen keşkem
Pazar gunu dogum gunumYarın burdayım dedi inşallah
Sen döndün mü peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?