Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Evet abla nalet şehir diyim anla sen

Hay hay efenim
Sen de demcilerdensin öyle mi , ben çay memleketindenim akan sular duruyor benim için çay denince

Uzun kalacakmısınız orada.
Çay diyinceakan sular durur benim için,kahveyle çok aram yok çünkü.
Demli ve bergomat aromalı çayolursa süper olur

Uzun kalacakmısınız orada.
Çay diyinceakan sular durur benim için,kahveyle çok aram yok çünkü.
Demli ve bergomat aromalı çayolursa süper olur
He yok abla sen burdamısın dedin ya ben ona evet dedim, başka bi yerdeydik ama kapattık o defteri.
İst.dayım.
Benim kafama vuruyor çay
Ama aromalı hiç içemiyorum nedense, sanki tadını bozuyor gibi

Astımın varsa hiç içmemen lazım kuzucum,bizde içiyoruz ama balkonda içiyoruz arada evde kaçırıyoruz içerken.

Evet gerçekten etkisi oluyor, biz mutfakta içiyoruz. Mutfağa geçtikten sonra daha az içtiğimizi farkettik. Aslında en güzeli balkon
Soğuk olunca daha az çıkıyor insan

He yok abla sen burdamısın dedin ya ben ona evet dedim, başka bi yerdeydik ama kapattık o defteri.
İst.dayım.
Benim kafama vuruyor çay
Ama aromalı hiç içemiyorum nedense, sanki tadını bozuyor gibi

Tamam o zaman hala oradasın zannettimde ondan..
Çay olmadan olmaz yaaa.
1 tane poşet atıyorum hafifbirkoku veriyor mesela.
Benm dünürdekaçak çay içiyor mesela,türk çayı içmez bize geldimi benim çayı bayıla bayıla içiyor.

Oo kaçak çay
Çarpıntı basıyor beni onu içince , doğrudur abla bergamot bi nevi aslında ama hele ki şu çaya karanfil koymuyolar mı deli oluyorum

Astımın varsa hiç içmemen lazım kuzucum,bizde içiyoruz ama balkonda içiyoruz arada evde kaçırıyoruz içerken.

Evet gerçekten etkisi oluyor, biz mutfakta içiyoruz. Mutfağa geçtikten sonra daha az içtiğimizi farkettik. Aslında en güzeli balkon
Soğuk olunca daha az çıkıyor insan

Demi,mantıklı yani. Öyle salonda oturduğun yerde tüttürünce 2 pakete yaklaşmışım,farkettim ve bu şekilde karar aldık
Bi de içip bitirdiğin sigaranın dumanı pencereden uçup gidene kadar,onu da soluyosun

Oo kaçak çay
Çarpıntı basıyor beni onu içince , doğrudur abla bergamot bi nevi aslında ama hele ki şu çaya karanfil koymuyolar mı deli oluyorum

Bide direk onu içiyorlar,bende içiyorum ama demli içemiyorum mesela.
Karanfili bende sevmiyorum tadını alıyor çayın

Bizim balkon kapalı bide o soğukta üstümüze hırka alıp çıkıyorduk..
Günde 2 paketmi içiyorsun yoksa
Evdede koku olmuyor artık

Bide direk onu içiyorlar,bende içiyorum ama demli içemiyorum mesela.
Karanfili bende sevmiyorum tadını alıyor çayın
Abla o sıkıntı valla helal olsun, direk yemez bana onu içmek
Bide bazen dışarda denk geliyor böyle nasıl diyim sanki kahvede taze çay çıkar ya onun gibi öyle güzel geliyor ki

Bişey diyim mi haftasonu pek gelemedim KK ye,kızlar sitem etmişler haklı olarak. Ama sebebi astım nöbeti geçirdim hafif doz
Iyi değildim,hemen fısfıslarımı kullandım,daha iyiyim çok şükür
Biraz sinirleneyim ki çok nadir sinirlenirim,biraz üzüntü yaşayayım,bunlar bile tetikliyor astımı..

Neyyy 2 paket mii

Abla o sıkıntı valla helal olsun, direk yemez bana onu içmek
Bide bazen dışarda denk geliyor böyle nasıl diyim sanki kahvede taze çay çıkar ya onun gibi öyle güzel geliyor ki

İçiyorum yinede ama demli olmuyor yinede

Çok geçmiş olsun canısı,lütfen dikkat et kendine en azından azalt biraz sigarayı

Ya sorma Ankım 2 bitmiyor ama 2. paketten epey içiyorum

Arada bendede oluyrdu,1,5 paketi buluyordu resmen bide aç karnına içiyordum yani..

Teşekkür ederim

Çay deyince.. mahmut çaya bayılıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…