- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.361
Evet abla nalet şehir diyim anla sen
Hay hay efenim
Sen de demcilerdensin öyle mi , ben çay memleketindenim akan sular duruyor benim için çay denince
He yok abla sen burdamısın dedin ya ben ona evet dedim, başka bi yerdeydik ama kapattık o defteri.Uzun kalacakmısınız orada.
Çay diyinceakan sular durur benim için,kahveyle çok aram yok çünkü.
Demli ve bergomat aromalı çayolursa süper olur
Astım var bende astımmm
Gene de fosur fosur içiyorum
Ama karar aldık karı koca ben öğlen sigaraya başlayınca,evde balkonda,tükanda tükanın önünde içicez. Böylece üşenip daha az içiyor olucaz Yada ben balkonda yaşıyor olabilirim
Evet gerçekten etkisi oluyor, biz mutfakta içiyoruz. Mutfağa geçtikten sonra daha az içtiğimizi farkettik. Aslında en güzeli balkonAstım var bende astımmm
Gene de fosur fosur içiyorum
Ama karar aldık karı koca ben öğlen sigaraya başlayınca,evde balkonda,tükanda tükanın önünde içicez. Böylece üşenip daha az içiyor olucaz Yada ben balkonda yaşıyor olabilirim
He yok abla sen burdamısın dedin ya ben ona evet dedim, başka bi yerdeydik ama kapattık o defteri.
İst.dayım.
Benim kafama vuruyor çay
Ama aromalı hiç içemiyorum nedense, sanki tadını bozuyor gibi
Oo kaçak çayTamam o zaman hala oradasın zannettimde ondan..
Çay olmadan olmaz yaaa.
1 tane poşet atıyorum hafifbirkoku veriyor mesela.
Benm dünürdekaçak çay içiyor mesela,türk çayı içmez bize geldimi benim çayı bayıla bayıla içiyor.
Astımın varsa hiç içmemen lazım kuzucum,bizde içiyoruz ama balkonda içiyoruz arada evde kaçırıyoruz içerken.
Evet gerçekten etkisi oluyor, biz mutfakta içiyoruz. Mutfağa geçtikten sonra daha az içtiğimizi farkettik. Aslında en güzeli balkon
Soğuk olunca daha az çıkıyor insan
Oo kaçak çay
Çarpıntı basıyor beni onu içince , doğrudur abla bergamot bi nevi aslında ama hele ki şu çaya karanfil koymuyolar mı deli oluyorum
Demi,mantıklı yani. Öyle salonda oturduğun yerde tüttürünce 2 pakete yaklaşmışım,farkettim ve bu şekilde karar aldık
Bi de içip bitirdiğin sigaranın dumanı pencereden uçup gidene kadar,onu da soluyosun
Abla o sıkıntı valla helal olsun, direk yemez bana onu içmekBide direk onu içiyorlar,bende içiyorum ama demli içemiyorum mesela.
Karanfili bende sevmiyorum tadını alıyor çayın
Neyyy 2 paket miiDemi,mantıklı yani. Öyle salonda oturduğun yerde tüttürünce 2 pakete yaklaşmışım,farkettim ve bu şekilde karar aldık
Bi de içip bitirdiğin sigaranın dumanı pencereden uçup gidene kadar,onu da soluyosun
Demi,mantıklı yani. Öyle salonda oturduğun yerde tüttürünce 2 pakete yaklaşmışım,farkettim ve bu şekilde karar aldık
Ya sorma Ankım 2 bitmiyor ama 2. paketten epey içiyorumBizim balkon kapalı bide o soğukta üstümüze hırka alıp çıkıyorduk..
Günde 2 paketmi içiyorsun yoksa
Evdede koku olmuyor artık
HeeeeNeyyy 2 paket mii
Abla o sıkıntı valla helal olsun, direk yemez bana onu içmek
Bide bazen dışarda denk geliyor böyle nasıl diyim sanki kahvede taze çay çıkar ya onun gibi öyle güzel geliyor ki
Bişey diyim mi haftasonu pek gelemedim KK ye,kızlar sitem etmişler haklı olarak. Ama sebebi astım nöbeti geçirdim hafif doz
Iyi değildim,hemen fısfıslarımı kullandım,daha iyiyim çok şükür
Biraz sinirleneyim ki çok nadir sinirlenirim,biraz üzüntü yaşayayım,bunlar bile tetikliyor astımı..
Ya sorma Ankım 2 bitmiyor ama 2. paketten epey içiyorum
Teşekkür ederimİçiyorum yinede ama demli olmuyor yinede
Çok geçmiş olsun canısı,lütfen dikkat et kendine en azından azalt biraz sigarayı
Arada bendede oluyrdu,1,5 paketi buluyordu resmen bide aç karnına içiyordum yani..
Teşekkür ederim
Çay deyince.. mahmut çaya bayılıyorum ben de
Sanki beni andın, sadece hisss... Doğru dimii .. Ay canım benimmm yaaNeyyy 2 paket mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?