- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.481
Ayy hasta hasta ne sarması dinlensene o belin kıymetini bil annemi mahvetti o belBir aydır yatıyorum fıtıktanmahfetti beni bu akşamda sarma sardım öldüm
Yaa çocuklar nezamandır istiyodu kıyamadım artık kuzularımaAyy hasta hasta ne sarması dinlensene o belin kıymetini bil annemi mahvetti o bel
Yok kız ne uyumasıUyudunuz mu yoksa
Ayy onlar söz konusu olunca herşey yapılıyorYaa çocuklar nezamandır istiyodu kıyamadım artık kuzularıma
Yok kız ne uyuması
Ya sorma emirlerine amadeyizAyy onlar söz konusu olunca herşey yapılıyor
Anneyiz onların aklınsan geçen bizim için emirdirYa sorma emirlerine amadeyiz)
Çikom siz çok güzel çıkmışsınız canım sende güzel hatunmuşsun heeeAnneyiz onların aklınsan geçen bizim için emirdir
Teşekkür ederim canım benimÇikom siz çok güzel çıkmışsınız canım sende güzel hatunmuşsun heee
Çook sevindiiimmmYaaa ne güzel sohbet etmişsiniz kiskandim hee
Çok canım sıkılıyor yaa hiç zaman geçmiyor nasıl alışmışım sizlere
Eşimde dedi böyle paketle falan uğraşma sınırsız yapalım senin hatti didi aman tanrım didim inanamadim
Operatör değişikliği yaptık bugün ama 3 ila 6 gün arası gececekmis diğerine beklicem mecburenen azından sonu güzel olacak artık sürekli sınırsız bir şekilde sizlerle olacağım
Hepinizi çok çok çokcanım yafrukurtlarım
Ben kaçırmışım hwralde ne olmuş meg ime
Bende çok sevindim yaa valla. Napalim beklicem artık bir kaç gün daha.
Çook sevindiiimmm
Geç olsun temiz olsun özlemcim her hasretin sonu muhakkak vuslatBende çok sevindim yaa valla. Napalim beklicem artık bir kaç gün daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?