- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.107
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.621
Ay evet onu simdi yika bes saat
Makarna kurtarici dostumuz
15 yıldır çayı şekersiz içiyorum,kahvede biraz şekerli hoşuma gidiyor
Aynen kandırırım fırsat olmadı diye,oysaki buradayım demi
Tesekkurler o zaman :)))
Hani nirdee cay
Bir ara icmistim sekersiz, simdi nedense atma ihtiyaci hissediyorum ozelikle kahvaltidaBende şekersiz seviyorum
Yok ama bulursun dimi annecimÇıdırımmmm davıkımmm
Alışınca devamı geliyor nasılsa,mapısa düşsem diye dört gözle bekliyorsun
Hemen geliyorum
Çıktımı badem ya görmedim hiç
Sağol canısıAfiyet olsun sekerim
BendeeBide şekersiz içerim çayımı
Ben kahvaltida sekersiz icemiyorum ama aksamlari fazla icince 1. Bardaktan sonra koymuyorum seker
Aman kim nerden bilecek abla
Bir gun makarna kimseye birsey yapmaz bence
Yok ama bulursun dimi annecim
Bendee
Birgün bir arkadaşa gittim çayı demlerken şeker atıyorlarmış çayı içemedim şeker o derece garip geliyor bana0 şeker bende az bişiolsa bile içemiyorum artıkalıştım yani şekersize
Sorun bile değil ne olsa yer yani
Tamamdır bulursam alırım hemen
B ide bergamot olacak içinde missssss gibi
Birgün bir arkadaşa gittim çayı demlerken şeker atıyorlarmış çayı içemedim şeker o derece garip geliyor bana
HanimKelesimiGetir . Hamileyken canım nasılda çağla istemişti de bulamadım oysa ki 3 hamilelikte ilk kez aşermiştim
Karpuz daha rahat bulunuyor sankiBunu hastanelerde yaparlar yani..
Benşmde karpuza aş ermiştim,meğerse hamileymişimmevsimi bile değildi üstelik.
Karpuz daha rahat bulunuyor sanki
Ayy doğru o zaman böyle değildi şimdi kış boyu karpuz vardı. Kıyamam ya çook duygulandım aşermek çok zormuşMevsimi değildi o yıllarda bulmakta neredeyse imkansızdı,şimdi olsa gene bulunur..
Birde yeşil mercimek yapmıştım onu yıkarken içi deterjanlı sudan karpuz kokusu almıştım içecek duruma gelmiştim
Tamam anne görüşürüz iyi akşamlarBen kaçtım hanımlar iyi akşamlar görüşürüz,yarın belki olmayabilirim eşim evde olacak herhalde dışarıya çıkacağız..
Merak etmeyin nerde diye
Ayy doğru o zaman böyle değildi şimdi kış boyu karpuz vardı. Kıyamam ya çook duygulandım aşermek çok zormuş
Tamam anne görüşürüz iyi akşamlar
Tam bir anne sitemi oldu vallaŞaimdi ne istersen buluyorsun artık,eziyeti bizler çektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?