- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.721
naptın gezdin miYorolmuşum yaaa
KıskançDağılın ulllleeenn ben geldiimmm
Evet tatlım mutfakta bir dolaba bir ocağa bir tezgaha bir gezdim varya ayaklarım şişti dolaşmaktan mutfakta km yaptımnaptın gezdin mi
Kim hani nerdeKıskanç
4.5 değil canım bi türlü kısmet olmadı zaten operatör değiştirdik o 4.5 olacak. Off geçse şu günlerde rahat rahat gelebilsemtrcl'e salla kazan tekrar geldi telefonun 4.5g ise yap
ne zaman değişcek balım4.5 değil canım bi türlü kısmet olmadı zaten operatör değiştirdik o 4.5 olacak. Off geçse şu günlerde rahat rahat gelebilsem
hahah ençok mutfak gezisi yorar zatenEvet tatlım mutfakta bir dolaba bir ocağa bir tezgaha bir gezdim varya ayaklarım şişti dolaşmaktan mutfakta km yaptım
Aaa ne güzel seninle aynı yollarda gezmişizEvet tatlım mutfakta bir dolaba bir ocağa bir tezgaha bir gezdim varya ayaklarım şişti dolaşmaktan mutfakta km yaptım
Canım 3 ila 6 gün arası dediler bekliyorum bakalim. En azından artık sınırsız olacak ya o yüzde çok sevinçliyimne zaman değişcek balım
Bizim tükan var el ayak çekilince çorba börek falan yapıyorum ondan bide fitik var ya belimde kahrolasıca yorolmuşum ayakta benim son numero uyandıda öyle bi oturdum yoksa daha mutfak temizlicem ooof offhahah ençok mutfak gezisi yorar zaten
vod...e mi?Canım 3 ila 6 gün arası dediler bekliyorum bakalim. En azından artık sınırsız olacak ya o yüzde çok sevinçliyim
Deme kıızz yazık bizeeAaa ne güzel seninle aynı yollarda gezmişizcanım papatyam
kendini çok yorma papatyamBizim tükan var el ayak çekilince çorba börek falan yapıyorum ondan bide fitik var ya belimde kahrolasıca yorolmuşum ayakta benim son numero uyandıda öyle bi oturdum yoksa daha mutfak temizlicem ooof off
Börek ve kahvaltı salonukendini çok yorma papatyam
dükkan ne üzerine
Yok canım diğeri T.rk tlkm eşimde o operatörden çok memnun çekim gücü falan o yüzden benim numarayida taşıdık.vod...e mi?
Deme kıızz yazık bizee
aayyyyyy ne güzellll sen mi yapıyorsun papatyam yemekleriBörek ve kahvaltı salonu
iyi yapmışşınız zaten artık çekmeyen pek yok da tek sıkıntı iinternetlerin bitmesi oluyor sınırsız ne güzelmişşYok canım diğeri T.rk tlkm eşimde o operatörden çok memnun çekim gücü falan o yüzden benim numarayida taşıdık.
Evet canım börekler için usta var ama bende ev börekleriyle çorba yapıyorumaayyyyyy ne güzellll sen mi yapıyorsun papatyam yemekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?