- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #22.001
benim de tel vileda kovasına düştü az bir yere kadar ıslandı dokunmatiği bozulmuştu yavas yavas düzeldi şuan normal
O ne kiOnun abuzittini var çünkü
Gel gel 1 çatal verelim oyyy kiyamamvayyy bize çiçek madonnaya pasta
Gelem bariGel gel 1 çatal verelim oyyy kiyamam
Ah canım yaa kötü olmuş. Eşim diyor fön makinası ile kurutmaya çalışsın içi şu almıştır. Ama teli acman lazım acabilirmisinki ve garantilimi?benim de tel vileda kovasına düştü az bir yere kadar ıslandı dokunmatiği bozulmuştu yavas yavas düzeldi şuan normal
ama şimdi de sarz almıyor düzelir mi hiç başına geldi mi özlemim
Tatlım benimen sevdiğimözlemimmmmmmmmm
bataryayı falan çıkardım peteğe koydum kurudu kuzum ama şarz soketi telefonun altında tam suyun değdiği yer oraya fön tuttum da şuanda 2 saniye şarz olup kesiliyor acaba yavaş yavaş mı düzelecekAh canım yaa kötü olmuş. Eşim diyor fön makinası ile kurutmaya çalışsın içi şu almıştır. Ama teli acman lazım acabilirmisinki ve garantilimi?
Gelem bari
Zorla davet ettirdim kendimj ya
Telin beyin kısmına gitmişse ki gitmiştir ıcini kurutman lazım tele iyice ne fon tut canım inşallah düzelir yaa fazla da uğraşma bakalımbataryayı falan çıkardım peteğe koydum kurudu kuzum ama şarz soketi telefonun altında tam suyun değdiği yer oraya fön tuttum da şuanda 2 saniye şarz olup kesiliyor acaba yavaş yavaş mı düzelecek
öyle olsa hiç çalışmazdı bence şarz yatağı bozuldu en iyisi yarın telefoncuya götürüyümTelin beyin kısmına gitmişse ki gitmiştir ıcini kurutman lazım tele iyice ne fon tut canım inşallah düzelir yaa fazla da uğraşma bakalım
Garantili mi telin yani tamamen sökülüp ikiye ayırman lazım teli kurutabilmek için malesef.bataryayı falan çıkardım peteğe koydum kurudu kuzum ama şarz soketi telefonun altında tam suyun değdiği yer oraya fön tuttum da şuanda 2 saniye şarz olup kesiliyor acaba yavaş yavaş mı düzelecek
BebeeO ne ki
Ayyy bi tane de bende var.
Evet canım en iyisi bildiğin bir yere götür ki fazla masraf cikarmasinlar sana yoksa heryeri kurcaliyorlaröyle olsa hiç çalışmazdı bence şarz yatağı bozuldu en iyisi yarın telefoncuya götürüyüm
Bizde seniiiikızlar kiminizle çok samimiyim kiminizle azcık..ama burası, ilk açıldığından beri sıcacık bir yuva gibi.. hepinize söylüyorum, sizi seviyorum!
Yok kız takılıyoruz madoşa hamilesin diyeAyyy bi tane de bende var.
Totom yer görmüyor valla.
neyseki kovada az su vardı dolu olsa içinde yüzerdi ayyyyyy korku filmiEvet canım en iyisi bildiğin bir yere götür ki fazla masraf cikarmasinlar sana yoksa heryeri kurcaliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?