Yafrukurtlar toplanıyor :)))

benim de tel vileda kovasına düştü az bir yere kadar ıslandı dokunmatiği bozulmuştu yavas yavas düzeldi şuan normal

ama şimdi de sarz almıyor düzelir mi hiç başına geldi mi özlemim
Ah canım yaa kötü olmuş. Eşim diyor fön makinası ile kurutmaya çalışsın içi şu almıştır. Ama teli acman lazım acabilirmisinki ve garantilimi?

Ah canım yaa kötü olmuş. Eşim diyor fön makinası ile kurutmaya çalışsın içi şu almıştır. Ama teli acman lazım acabilirmisinki ve garantilimi?
bataryayı falan çıkardım peteğe koydum kurudu kuzum ama şarz soketi telefonun altında tam suyun değdiği yer oraya fön tuttum da şuanda 2 saniye şarz olup kesiliyor acaba yavaş yavaş mı düzelecek

bataryayı falan çıkardım peteğe koydum kurudu kuzum ama şarz soketi telefonun altında tam suyun değdiği yer oraya fön tuttum da şuanda 2 saniye şarz olup kesiliyor acaba yavaş yavaş mı düzelecek
Telin beyin kısmına gitmişse ki gitmiştir ıcini kurutman lazım tele iyice ne fon tut canım inşallah düzelir yaa fazla da uğraşma bakalım

Garantili mi telin yani tamamen sökülüp ikiye ayırman lazım teli kurutabilmek için malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…