- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.181
Ben gecelerin kadiniyim bu saatte hic keyfim olmuyor valla
Kedimin asisi var veterinere gitcemGünaydın kanka
Evet.Allah kavuştursun
Ne olduğ
Oyy benim dusunceli kuzumm bilirmis nasil oldugumu bide dikkat edermis ^_^ ama iyiyim ki sorun degil satasabilirsin tembel izciYaa kuzuma satasacaktim ama kiyamadimki şimdi
Geceleri gelirim normalde bazen oyle denk geliyor. Bide benimki calisiyor geceleri konusabiliyoruz sadece. Ondan cogu zaman gelemiyorum gelsemde cok duramiyorum kafkasim. ❤❤Mahperim sen geceleri niye gelmiyosun
Guzel ablam ben uyandirsam beni de bogar misinBen bundan sonra kapıya not yazıp asıcam " Kim beni sabahın köründe uyandırırsa , olacaklardan ben sorumlu değeeelim boğarım " :)))
Uykudan uyanınca bende çok keyifsiz olurum, kimse yanıma yaklaşamazBen gecelerin kadiniyim bu saatte hic keyfim olmuyor valla
Guzel ablam ben uyandirsam beni de bogar misin
Kekse dun gece sende olsaydin mahperimOyy benim dusunceli kuzumm bilirmis nasil oldugumu bide dikkat edermis ^_^ ama iyiyim ki sorun degil satasabilirsin tembel izci
Geceleri gelirim normalde bazen oyle denk geliyor. Bide benimki calisiyor geceleri konusabiliyoruz sadece. Ondan cogu zaman gelemiyorum gelsemde cok duramiyorum kafkasim. ❤❤
Banada bi çözüm üretsek mi ablam notla olucak iş değil benim kiBen bundan sonra kapıya not yazıp asıcam " Kim beni sabahın köründe uyandırırsa , olacaklardan ben sorumlu değeeelim boğarım " :)))
Banada bi çözüm üretsek mi ablam notla olucak iş değil benim ki
Patrona tehdit mesajı mı göndersek?
Mesai saatleri karga bişeysini yemeden başlamasın diye
Ayy ne kacirdimm sayfalarda baya yurumus hepKekse dun gece sende olsaydin mahperim
Bende uyanalı 2 saat oluyor, şimdi kahvaltı yapıyorumUyanalı 40 dakika oluyor ,kahvaltımı yaptım ,şimdi de çay çikolata keyfi yapıyorum :)))
Kedimin asisi var veterinere gitcem
Görüşelim
Herkes kendi fotografini koydu profilineAyy ne kacirdimm sayfalarda baya yurumus hep
O ikinizindr birşey kalmamış neredeysehuzur biraz daha dişini sıkacak , Allah hayırlısıyla kavuştursun
Diğerlerinin gelmesine daha var , @KAFKAS-- 1 den önce gelmezben erken kalkıyorum
Herkes kendi fotografini koydu profiline
Oyy benim dusunceli kuzumm bilirmis nasil oldugumu bide dikkat edermis ^_^ ama iyiyim ki sorun degil satasabilirsin tembel izci
Geceleri gelirim normalde bazen oyle denk geliyor. Bide benimki calisiyor geceleri konusabiliyoruz sadece. Ondan cogu zaman gelemiyorum gelsemde cok duramiyorum kafkasim. ❤❤
Yine yapariz ablam standart zatem her gece yapiyoruz. uzulme hem sen beni gormustun coktanAşkolsun size beni niye çağırmadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?