- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #22.201
Ellerine sağlık
Günaydın canım hayırdır bu saatteEllerine sağlıktam benlik kahvalti
Oyyy canım benim bizde seni çok seviyoruzzzzzzz
Sizi Seviyoruuuuummmmmm....
Eşimi işe yolladım canımGünaydın canım hayırdır bu saatte
Oyyy canım benim bizde seni çok seviyoruzzzzzzzsabah şekeri
Eşimi işe yolladım canım
Iyi yapıyorsun benim eşim vardiyali çalışıyor her hafta değişiyor çalışma saati.Bende her saba onu işe yollayıp biraz dolaşıyorum
Benim gelişimi de kutlamadi@Tatlicadi Meg yok öyle beğenip kaçmak nerdeydin dün gece hesap ver bakalım
Oyy kıyamam benimkilerde bugün salonda uyudu karışmadım bende örttüm üstlerini ablasının karnına yatmış uyumuş koydum yastıklarını salonda yatırdımIyi yapıyorsun benim eşim vardiyali çalışıyor her hafta değişiyor çalışma saati.
Bende kıza göre yatıyorum bu aralar yine diş başladı. Uyku düzensiz ne yazıkki. 3 de yattık 5 de kalktik
Ayyy canlarım benim ya melekler işte allah bağışlasın canım benim. Benim kızımda abisine sarilmayi öğrenmiş sürekli peşinde geziyor oynasın diye. Bir bana sarilmiyor cadı.Eki Görüntüle 1961437
Oyy kıyamam benimkilerde bugün salonda uyudu karışmadım bende örttüm üstlerini ablasının karnına yatmış uyumuş koydum yastıklarını salonda yatırdım
Bende aynen hoşçakal canimOzaman annecik şimdilik kaçar ilerleyen saatlerde görüşmek dileğiyle hoşçakalıııınnn
CadıAyyy canlarım benim ya melekler işte allah bağışlasın canım benim. Benim kızımda abisine sarilmayi öğrenmiş sürekli peşinde geziyor oynasın diye. Bir bana sarilmiyor cadı.
Yuppiii
artıksürekli hep burdayım
Oh be sonunda bitti hasret lik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?