- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #22.341
napıyorsuuuuuuuuuuun ösledimmm vanilyalı pudinggim
Evet bende merakla bekliyorum konuşmasınıYerim ya çok tatlı kız çocukları konuşmaya başlayınca çok şebek oluyor
Wuuu ellerine sağlık canimmm
Yaa benim oğlum baba -dede-ne-'den öteye geçemedi bir ay sonra 2 yaşını doldurucak ama yaaaEvet bende merakla bekliyorum konuşmasını
Şuan çığlık atıyor bol bol , baba ba ba ba dede de de birde ver demeyi öğrendi herşeyi ver deyip istiyortam işine yarayacak kelimeyi öğrendi. Oyuncağı telefon gibi kulağına koyuyor alo de kızım diyorum abo diyo ve en sevdiği memme ver
Canım benim her çocuk bir değil kızım bu dönem hep baba diyordu sonra hiç birşey söylemedi simdi tekrar başladı.Yaa benim oğlum baba -dede-ne-'den öteye geçemedi bir ay sonra 2 yaşını doldurucak ama yaaa
yaaaaaaaa en tatlı halleri bebişlerinEvet bende merakla bekliyorum konuşmasını
Şuan çığlık atıyor bol bol , baba ba ba ba dede de de birde ver demeyi öğrendi herşeyi ver deyip istiyortam işine yarayacak kelimeyi öğrendi. Oyuncağı telefon gibi kulağına koyuyor alo de kızım diyorum abo diyo ve en sevdiği memme ver
Bayıldım deli misinnoldubeğenmedin mi
aaaaaaaaaaaaaaa tesadüfe bak valla yeni gördüüüümSayfa 2231'e baksana
Benimki tavada pişiyur. Seninki fırında demi?aaaaaaaaaaaaaaa tesadüfe bak valla yeni gördüüüüm
evet fırındaBenimki tavada pişiyur. Seninki fırında demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?