- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #22.641
canım denedin mi turpla balı hiç ?Turp bal kürü içsene anında etki
Evet 3 çocuğum ve komşumun çocuğunda denedimcanım denedin mi turpla balı hiç ?
Günaydın benimmmmmmmm biricik obamderse geç kaldım
Allah şifa versin. Benim çocuklarda hastaydı ateş düşmedi bir türlü turp yaptım adaçayıyla gargara yaptırdım sonra ıhlamur kış çayı nar çiçeği tarçın limon ve elmayı karıştırıp çay yaptım içirdim antibiyotik kullanmadan atlattık maşaallah
Bende pazara gitcem birazdan. Evet siyah turp ortasını biraz oyuyorsun içine 1 tk. Bal koyuyorsun altına bardak koy içine akar 6 saate kadar olur. Sonra turpun içinde biriken suyu süz iç aynı turpa tekrar bal koyabilirsin içi boşalıyor zaten.Günaydınlaruyuyakaldın demi
Bugün pazara gideceğim turp alayım olmazsa siyah turp olacak demi..
Bide nasıl hazırlanıyor .
Günaydınlaruyuyakaldın demi .
işe yarıyorsa pazardaki bütün turpları eve yığarımEvet 3 çocuğum ve komşumun çocuğunda denedim
İyiyim balım sen nasılsınNasılsın çikolatam
bari uykumu alabilseyydim onu da beceremedim, uykumu almadan uyuyakaldım resmen
Siyah turp olacak. Komşumun çocuğu 3 ayda 4 kez antibiyotik kullandı ona da yaptım verdim iyileşti etki etti dedi. Çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum antibiyotiği.işe yarıyorsa pazardaki bütün turpları eve yığarım
İyiyim balım sen nasılsın
BendeeeeUykuluyummmmmmmmmm hem de çokkkk
Bende pazara gitcem birazdan. Evet siyah turp ortasını biraz oyuyorsun içine 1 tk. Bal koyuyorsun altına bardak koy içine akar 6 saate kadar olur. Sonra turpun içinde biriken suyu süz iç aynı turpa tekrar bal koyabilirsin içi boşalıyor zaten.
Nasılsın çikolatam
bari uykumu alabilseyydim onu da beceremedim, uykumu almadan uyuyakaldım resmen
Çok derin olmayacak küçük bir çukur kaz balı defnetKolaymış ya yaparım hemen,oyma işi çok derin olmayacak demi.
Geç yatma bari uykunu al sende
Çok derin olmayacak küçük bir çukur kaz balı defnet
Öksürüğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?